Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Divendres 20 novembre de 2009

Contes

L'Hora Golfa del Conte

Contes prohibits: històries d'una repressió

L’hora Golfa del mes de novembre no podia caure en un dia més històric que el del 20-N. Una data, 34 anys de la mort de Franco, que ens serveix per revisar un dels episodis més absurds i tràgics d’aquest país, els anys de repressió franquista. Contes de la repressió és el títol de la propera hora golfa.

La Llengua de les papallones, narració de Manuel Rivas extret del recull de contes que porta el mateix nom, fragments de l’insigne novel·la de Joan Sales, Incerta Glòria, un conte de la prolífica escriptora catalana Mercè Rodoreda, un piano, el de Xavier Torras i unes veus, les de actrius de l’Esbart Teatral, configuraran el menú de l’hora Golfa.

La sessió, dirigida per Alfons Fernández, anirà a càrrec de les actrius de l'ETC Mònica Plana, Montse Gatell i Bet Tena.

El repertori del pianista Xavier Torras serà el següent: Big my secret (Michael Nyman, 1993), Remembrances (John Williams, 1993), Morning Passages (Phillip Glass, 2002), Angela (John Williams, 1999) i Watching Lara/Firs Rendez-vous (Yann Tiersen, 2003).

Una vegada més us hi esperem a tots i a totes!

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Biblioteca Antoni Tort

Programa | L'Hora Golfa del Conte 2009

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40