Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una edició anterior del Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó
Imatge d'una edició anterior del Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó

Diumenge 22 desembre de 2013

Activitat al Carrer

4t Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó

El Pessebre Vivent de Sant Feliu aposta enguany per una tornada als orígens, reduint espai i compactant els diferents quadres visuals. La majoria d’escenes faran referència al món dels oficis, excepte el naixement i els pastors.

L’esdeveniment és possible gràcies a la participació dels figurants (gairebé tots els habitants de Sant Feliu del Racó), la cessió d'espais per part de la parròquia, la col·laboració en vestuari per part de l'ETC, la col·laboració logística de l'Ajuntament de Castellar, les aportacions de comerços de la vila que enriqueixen la panera que se sorteja i tots els col·laboradors anònims que hi contribueixen.

Des de la seva primera edició, l’any 2010, l'increment gradual del ressò del Pessebre Vivent ha anat traspassant l'àmbit geogràfic més proper, consolidant l'any passat una implantació d'àmbit comarcal.

Fira d’artesania durant els dies d’escenificació

L’Associació d'Artesans del Vallès oferirà una fira d'artesania que romandrà oberta, els dies d’escenificació, fins a les 22 h aproximadament a la pl. del Dr. Puig. La fira formarà part de l'últim entreteniment dins el recorregut dels visitants.

D’altra banda, amb l’objectiu d'ampliar l'oferta derivada de la vista a Sant Feliu del Racó durant els dies de Pessebre Vivent, hi ha prevista una posada en escena dels castellers de Castellar del Vallès.

Horari | de 19 a 20.30 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Associació de Veïns de Sant Feliu del Racó

Lloc | Sant Feliu del Racó

Programa | Cicle Nadalenc 2013

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40