Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell de la pel·lícula
Fragment del cartell de la pel·lícula

Dissabte 17 març de 2012

Cinema

"Pájaros de papel"

Any: 2010

Durada: 122 min

País: Espanya

Director: Emilio Aragón

Gènere: comèdia dramàtica

Repartiment: Imanol Arias, Lluís Homar, Roger Príncep, Carmen Machi, Fernando Cayo, Diego Martín, Oriol Vila, Cristina Marcos, José Ángel Egido, Emilio Aragón 'Miliki', Luis Varela, Asunción Balaguer, Pedro Civera, Javier Coll, Francisco Merino, Lola Baldrich

Sinopsi: història d'un grup d'artistes de vodevil després que la guerra els hagi tret tot menys la fam. El músic Jorge del Pino, el ventríloc Enrique Corgo, la cupletista Rocío Moliner i l'orfe Miguel formen, juntament amb d'altres ànimes perdudes, una curiosa família que intenta viure i lluitar cada dia com qualsevol altra, amb les seves misèries i alegries, amb l'alicient de la seva música i les seves cançons. I, a falta de pa, els aplaudiments els resulten bons.

Entre vencedors i vençuts busquen, més que una oportunitat en la vida, alguna cosa per menjar o un lloc on dormir. Però abans del que imaginen, són posats a prova i han de prendre decisions que es converteixen en una qüestió de supervivència.

En una època plena d'intrigues i perills que els reclamen proves d'adhesió a sang i foc, miraran de continuar endavant fins arribar a algun lloc on puguin dormir sense por. On sigui que estigui aquell lloc.

No recomanada per a menors de 7 anys.

Horari | 18:30

Preu | 3 euros

Destinataris | Infància i públic general

Organitza | La Xarxa i CCCV

Programa | Cinema "pallasso", setmana del Pallasso - edició 2012 i tret de sortida

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40