Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragment del cartell de la pel·lícula
Fragment del cartell de la pel·lícula

Divendres 18 febrer de 2011

Cinema

"A propósito de Elly"

Fitxa tècnica

Títol original: About Elly

Any: 2009

País: Iran

Gènere: Drama. Intriga.

Durada: 119 minuts

Versió original subtitulada

Director: Asghar Farhadi

Repartiment: Golshifteh Farahani, Taraneh Alidousti, Mani Haghighi, Shahab Hosseini, Merila Zarei, Peyman Moadi, Rana Azadivar, Ahmad Mehranfar, Saber Abar

Sinopsi

Després de viure a Alemanya durant anys, Ahmad decideix passar uns dies a l’Iran, el seu país natal. Els seus antics amics i companys d’universitat organitzen una estància de tres dies a la riba del mar Caspi. Sepideh, una dona de caràcter alegre, s’ocupa de l’organització. Sense consultar els altres, ha decidit convidar Elly, la jove mestra de la seva filla.

Ahmad acaba de divorciar-se d’una alemanya i desitja refer la seva vida amb una dona iraniana. Poc a poc, tothom s’adona que Sepideh ha convidat Elly per una raó, i comença a fixar-se en ella i a lloar les seves múltiples qualitats. El segon dia, quan tot sembla anar perfectament, alguna cosa passa i Elly desapareix. L’alegria i l’harmonia es volatilitzen. Sorgeixen les especulacions, els amics es pregunten per què ha marxat. L’ambient festiu és substituït pel pànic i per tot tipus d’enjudiciaments. El grup no veurà Elly de la mateixa manera que el primer dia... fins que es descobreixi la veritat.

Iran va seleccionar A propósito de Elly  per a competir als Oscar 2010 en la categoria de parla no anglesa. El film ja va obtenir l’Ós de Plata al Millor Director a la Berlinale de 2009, i va rebre el premi a la Millor Pel·lícula al Festival de Tribeca 2009. Aquesta és la quarta pel·lícula d’Asghar Farhadi, nascut l’any 1972 a Ispahán (Iran). 

Horari | 18:00

Preu | Entrada general: 3 euros. Venda d'abonaments per a més de 3 pel·lícules al SAC o a Tel·Entrada (tel. 902 10 12 12). Més informació sobre preus i venda d'entrades a l'enllaç que apareix a la dreta.

Destinataris | Públic general

Organitza | Comissió BRAM!

Programa | BRAM! Mostra de Cinema. Edició 2011

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40