Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge del cartell de la Festa de Cap d'Any
Imatge del cartell de la Festa de Cap d'Any

Dissabte 1 gener de 2011

Festa

Festa de Cap d'Any

Castellar del Vallès donarà la benvinguda al 2011 amb una Festa de Cap d’Any que tindrà lloc a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. La proposta ve de la mà del Calissó Espai Plural i del col·lectiu Concuerda, pioner en la creació d’espais lúdics d’avantguarda on es barrejaven circ, exposicions, videoart, dansa i músiques del món amb l’electrònica més underground.

La Festa inclourà diverses propostes: d’una banda, l’actuació de Selector Retrodisco, que pretén fer ballar tothom amb la millor música dance de totes les èpoques. El seu bagatge musical recorre estils que van des del hip-hop i la música disco, funk, pop i country fins al jacking house.

També es podrà gaudir de la proposta de Cruz Fusionstyle, un Dj barceloní que a les seves sessions inclou funky break, downtempo i dub, tot i que pot arribar a fusionar estils aparentment tan dispars com l’electrònica amb la rumba o diverses músiques del món.

Una altra de les propostes és l’actuació d’AFDX, dos castellarencs que l’any 2009 van començar a fer un hip-hop molt personal. També serà present a la Sala Blava DJ Huete, un artista versàtil quant a tendències de la música electrònica actual. Les seves sessions les composen peces amb bases pròpies d’aquest estil, però que poden incloure sons procedents de tots els estils i latituds possibles. Una sessió d’última generació.

Alecs Marta serà un altre dels artistes que portaran la seva proposta musical a la Sala Blava. Actualment, Alecs Marta combina les seves actuacions a diferents clubs d’arreu del món amb la seva feina de productor musical per a segells de l’electrònica tan importants com Treibstoff, Pulsewith o Regular.

Horari | 00:30

Preu | entrada anticipada (al Calissó Espai Plural): 15 euros, entrada a taquilla: 20 euros (ambdues inclouen 2 consumicions)

Destinataris | Adolescència i Joventut i públic general

Organitza | Calissó Espai Plural i col·lectiu Concuerda

Programa | Cicle Nadalenc 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40