Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

El Correfoc Infernal s'iniciarà a la pl. del Mercat
El Correfoc Infernal s'iniciarà a la pl. del Mercat

Dissabte 11 setembre de 2010

Activitat al Carrer

Correfoc Infernal

A càrrec de la Colla de Diables de Castellar i el seu drac Víbria i els Diables de Terrassa, els Diables de Teià i els Diables de Santa Perpètua.

Recorregut: Pl. Mercat, c. Torras, Passeig, c. Mestre Ros, c. Clavé, c. Hospital, c. Sala Boadella, c. Santa Perpètua, c. Prat de la Riba, pl. Catalunya.

Els participants al Correfoc heu de vestir roba de cotó o texana, en cap cas de fibra sintètica. Lligueu-vos un mocador al cap o bé poseu-vos un barret. Als peus, sabates esportives o calçat consistent i sempre ben cordat, mai sandàlies o xancletes. Deixeu la menor part possible del cos sense cobrir per evitar danys.

Salteu sempre endavant i no us col·loqueu entre els tabalers i les bosses de carretilles. Repartiu-vos entre els diferents grups i manteniu les distàncies de seguretat amb els espectadors, no envaint mai les voreres, portals o llocs similars. Es recorda que no es pot llençar aigua durant el correfoc encara que els participants ho demanin.

Cal tenir molt en compte que no es poden deixar vehicles aparcats en tot el recorregut del correfoc des de les quatre hores abans del seu començament, per tal d'evitar possibles danys.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Colla de Diables de l'Esbart Teatral de Castellar

Lloc | Sortida: pl. Mercat

Programa | Dissabte 11 de setembre i festa Major de Castellar del Vallès 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40