Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà actuarà a Castellar l'11 de setembre
L'Orquestra de Cambra de l'Empordà actuarà a Castellar l'11 de setembre

Dissabte 11 setembre de 2010

Música

Concert de la Diada Nacional de Catalunya

Orquestra de Cambra de l’Empordà

A càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE), Premi Nacional de Música 1992.

Obres de: Montsalvatge, Coll, Miserachs, Blanch i Reynalt, Sans, Morera i Toldrà

Església de Sant Esteve

Fundada l'any 1989 a Figueres (Alt Empordà), l'OCE compta amb el suport de diverses institucions com ara la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC), la Diputació de Girona, els Consells Comarcals de l'Alt i Baix Empordà i l'Ajuntament de Figueres. Alhora compta amb el patrocini de Endesa, S.A., Laboratoris Inibsa, S.A., Patronat de Turisme de la Costa Brava, Garatge Plana - Mercedes Benz, Fundació Privada Miquel i Cercle Sport.

El seu repertori, que abraça des de la música barroca fins a la contemporània, presta especial atenció a les obres de compositors catalans que solen programar-se en tots els seus concerts. Ha editat més de 15 CD's, i ha realitzat enregistraments per RNE, Catalunya Ràdio, Catalunya Música i TV3, entre d'altres.

D'ençà la seva presentació, participa activament als principals festivals de música i realitza nombroses gires arreu del món, fet que l'ha portat a actuar a 44 països dels cinc continents i a realitzar més de 2.600 concerts.

L'Orquestra col·labora amb solistes de gran renom tant a nivell nacional com internacional. Puntualment és dirigida per prestigiosos directors convidats com Daniel Tosi, Lazlo Heltay i Bruce Polay, entre d'altres. Importants compositors dediquen les seves obres a l'orquestra, que formen part del seu repertori habitual.

Durant l'actuació que l'OCE va dur a terme a la seu del Parlament Europeu d'Estrasburg, va ser nomenada Membre d'Honor del Consell Internacional del Moviment Europeu. L'any 1992 la Generalitat de Catalunya li va concedir el Premi Nacional de Música en la categoria de música clàssica. El 2006, el Consell Directiu de l'Obra del Ballet Popular li atorgà el Premi a Enregistraments Discogràfics, per la gravació del CD Sardanes de Corda, editat l'any 2005 gràcies al suport de Metalquimia, S.A.

El seu director titular és, des de la seva creació, Carles Coll.

Horari | 19:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Dissabte 11 de setembre i festa Major de Castellar del Vallès 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Informació relacionada

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40