Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Cartell de l'actuació commemorativa del 20è aniversari de la Coral Xiribec
Cartell de l'actuació commemorativa del 20è aniversari de la Coral Xiribec

Divendres 2 juliol de 2010

Música

Actuació de la Coral Xiribec

"Cant Coral - 20è aniversari"

Després del XVIII Musicoral que va tenir lloc el passat mes de maig a l'Auditori Municipal Miquel Pont (conjuntament amb el cor femení Høybråten Damekor d'Oslo, la Coral Sant Cugat i l'Orquestra de Cambra de Sabadell), la Coral Xiribec prepara ara el concert inaugural de les Nits d'Estiu al Palau Tolrà. Aquest concert serà l'acte central de celebració del 20è aniversari de la Coral Xiribec. Es dóna la casualitat que el primer concert públic de la Coral Xiribec va ser en aquest mateix escenari i també s'hi va celebrar el concert del 10è aniversari.

La Coral Xiribec ha convidat els seus exdirectors i excantaires a afegir-se a aquest concert de celebració, en què s'interpretarà una selecció de les cançons més significatives de tot el repertori que la Coral ha cantat durant aquests 20 anys.

També s'ha convidat, com va passar al primer concert i al concert del 10è aniversari, el Cor Infantil Sant Esteve.

En els seus 20 anys d’història, la Coral Xiribec ha actuat en diverses comarques de Catalunya, Barcelona capital, Canàries, País Basc, el sud de França i Noruega, i durant 18 anys ininterrompudament ha organitzat el MUSICORAL, un concert que es celebra cada mes de maig a Castellar del Vallès i en què hi participen com a convidats dos o tres cors d'àmbit comarcal i regional, encara que en diverses ocasions s'ha comptat amb l'actuació de cors del sud de França (Sète, Montpellier), Noruega (Oslo), Lanzarote, País Basc i Terol.

El cor ha estat dirigit per l'Esteban Chavala, la Núria Oller, el Jaume Sala i la Glòria Coma. Actualment l'Esteve Costa i Ventura, excantaire de la coral, n’és el director.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Concerts al Palau Tolrà 2010 i nits d'Estiu 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40