Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Cor Infantil de l'Orfeó Català
Cor Infantil de l'Orfeó Català

Divendres 21 maig de 2010

Música

Actuació del Cor Sant Esteve & Cor Infantil de l'Orfeó Català

Activitat inclosa dins el 15è Cicle de Concerts a la Capella

Concert d’aniversari: 25 anys de Cor Sant Esteve

Directors: Jaume Sala i Glòria Coma

Cor Infantil de l'Orfeó Català (amb el mecenatge de Fundación Banco Santander)

El Cor Infantil pertany a l’Escola Coral de l’Orfeó Català i està format per 50 cantaires entre 9 i 16 anys. Des de la seva fundació fins al 2008 va ser dirigit per Elisenda Carrasco i Ribot. Actualment Glòria Coma i Pedrals n’és la directora i Xavier Pardo el pianista acompanyant.

Ha col·laborat amb l’Orfeó Català en el War Requiem de B. Britten, Passió segons sant Mateu de J. S. Bach, Elies de F. Mendelssohn, Carmina Burana de C. Orff, El cant dels boscos de D. Xostakóvitx i la Simfonia núm. 3 de Mahler, dirigit per S. Bychkov el 2003 i sota la batuta de Z. Mehta el 2004. Ha participat en produccions d’òpera del Gran Teatre del Liceu, com La condemnació de Faust de Berlioz, La Vierge de Massenet, i va estrenar El bosc de Farucàrum al Teatre Lliure.

Ha enregistrat tres cançons per a cor i piano de Josep Vila i Casañas per a Catalunya Música i ha participat en els CD European Christmas Songs i el del cantautor Lluís Llach Germanies, amb el qual va actuar a Perpinyà, Barcelona i Mallorca.

Ha treballat amb diversos directors i orquestres, entre els quals destaquen E. Pohjola,  M. Valdivieso, M. Conti amb l’Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, Juan José Mena amb l’Orquestra de Bilbao i Marek Janowski amb la Rundfunk-sinfonieorchester i el Rias Kammerchor de Berlín. També ha participat com a cor pilot en els cursos de direcció coral organitzats per la Federació Catalana d’Entitats Corals.

El Cor Infantil compta amb el mecenatge de Fundación Banco Santander.

Cor Sant Esteve de Castellar del Vallès

El Cor infantil Sant Esteve va ser creat l’any 1985 a Castellar del Vallès. Ha participat en esdeveniments de gran prestigi com són el Festival de Peralada (Carmen de G. Bizet) i el Festival de Músiques del Món a Torroella de Montgrí, la programació estable de l’Auditori de Barcelona (Carmina Burana de C. Orff, i 3ª i 8ª Simfonies de G.Mahler), de l’Auditori de Lleida (Cantata de Sant Nicolau de B. Britten), del Palau de la Música (Passió segons Sant Mateu de J. S.  Bach) i en projectes educatius del Teatre de Liceu.

Ha treballat amb formacions tan reconegudes com l'OBC, la JONC, l'Orquestra Barroca Catalana; cors com l'Orfeón Donostiarra, el Cor Lieder Camera i Cantiga, entre d'altres, i directors com L. Foster, F.P. Decker, P. Cao, G. Noseda, S. Mas, S. Brotons, J. Vila, M. Barrera i M. Valdivieso.

Ha col·laborat també amb músics de l’àmbit tradicional com Miquel Gil, Lídia Pujol, Toni Xuclà i amb músics d’altres àmbits com Standstill. L’any 2003 això va representar a Catalunya en el taller Songbridge del darrer Europa Cantat, taller dedicat a cors infantils d’alt nivell de tot el món. Ha enregistrat diversos CD entre els que destaca la Suite de la Mediterrània, ha fet concerts arreu del pais i diverses ciutat europees i ha participat com a cor pilot en els cursos de direcció coral organitzats per la Federació Catalana d’Entitats Corals.

El Cor Sant Esteve està dirigit per en Jaume Sala amb la col·laboració de la Glòria Coma.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Coral Sant Esteve i Coral Xiribec

Programa | Cicle de Concerts a la Capella de Montserrat

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40