Divendres 28 juny
Proposta
Tast d'Estiu
Castellar del Vallès celebra una nova edició del Tast d'Estiu, una iniciativa que uneix gastronomia, música i festa i que s’emmarca en el programa de les Nits d’Estiu.
Una 5a edició que torna a tenir parades gastronòmiques de restauradors locals, una zona de degustació, música i espectacles per a tot els públics.
CARTA DE DEGUSTACIÓ:
0. La Capritxosa (furgoteca)
- Frànkfurt
- Botifarra
- Hamburguesa de pollastre i mixta
- Patates braves
- Begudes
1. Cafellar
- Creps
- Gofres
- Dònuts farcits i decorats
- Begudes fresques
2. La Bona Teca
- Patates braves
- Patates amb allioli
- Bombes de patata i carn
- Calamars
- Croquetes
- Tires de pollastre
- Pintxo de truita
- Ensaladilla russa
- Aigua
- Refrescs
- Cervesa
3. Garbanzo Negro
- Braves
- Natxos amb guacamole i formatge
- Panets baos de “unpulled” pork barbacoa amb ceba envinagrada
- Panets baos de “unfish” and chips
- Entrepanet de no-calamars amb maionesa cítrica
- Hot dog
- Hamburguesa “crispy” tipus pollastre cruixent
- Refrescs
- Cervesa
4. La Piparra
- Bunyols de bacallà
- Pastís de formatge
- Cua de vaca amb Parmentier
- Croquetes de pernil ibèric
- Pa bao de secret ibèric
- Tacos de pollastre “Tacos el Tigre”
- Aigua
- Cervesa
- Refrescs
5. Llullu Cakes Pastisseria
- Postres variats
- Mojitos
- Gintònics
- Cava
- Aigua
6. Txivarri
- Braves
- Croquetes
- Pebrot de Padrón
- Truita trufada
- Pollastre panko
- Pintxos bascs (tonyina, txarranca, etc.)
- Hummus d’oliva negra
- Ensaladilla Txivarri
- Mandonguilles
- Lacón a la gallega
- Txanaló
- Refrescs
- Aigua
- Cervesa
- Vi
7. King of Gyozas
- Gyoza de botifarra del perol i salsa de ceps
- Gyoza d’ànec i salsa de foie
- Gyoza de sobrassada i formatge de cabra i mel
- Gyoza de pollastre i verdures
- Gyoza de verdures
- Cervesa japonesa
8. Bruna Burguer & Grill
- Hamburguesa de la “yaya”
- Hamburguesa “Cabra Boja”
- Cervesa artesana
9. La Taverna del Gall i la Gallina
- Les braves del Gall
- La nostra russa amb gambeta vidre
- Carpaccio de peus de porc
- Carpaccio de Black Angus
- Combo de croquetes
- Albergínies amb mel i llima dolça
- Brioix de salmó salvatge
- Brioix de galta de porc “pulled”
- Hamburguesa “Pelotazos”
- Hamburguesa carbonara trufada
- Pastís de formatge i tria el “topping”
- Mini xuixo farcit amb “topping”
- Vi negre i blanc
- Cava
- Cervesa, refresc i aigua
- Combinats
10. El Celleret de Castellar
- Pintxos variats (xistorra, truita, etc.) tipus taverna basca
- Cervesa
- Refrescs
- Aigua
- Vi
- Cremat
- Gintònics
- Cava
11. Carnisseria Casé
- Entrecot carbonera 500/350 g amb xips o pebrot escalivat
- Xurrasco carbonera amb xips o pebrot escalivat
- Botifarra amb xips o pebrot escalivat
- Botifarra negra amb xips o pebrot escalivat
- Entrepans freds:
- Espatlla 50 % ibèrica d’encenall
- Llonganissa de pagès
- Pernil dolç artesà
- Formatge tendre
- Refrescs
- Cervesa
- Vi
- Cava
Activitats
Divendres 28 de juny
20 h - Espectacle itinerant: ÂCID, amb Sound de Secà. Recorregut: pl. del Mercat, c. de Sala Boadella, c. de Santa Perpètua, c. de Prat de la Riba i pl. de Catalunya
22 h - DJ Lady Avocado
Dissabte 29 de juny
20.30 h - Espectacle: Gran Sonata, amb la companyia La Puant
22 h - DJ Asia Knox