Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge del Pessebre vivent de Sant Feliu del Racó de l'any passat.

Del 23 desembre al 26 desembre de 2023

Proposta

12è Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó

El tradicional Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó no fallarà aquest 2023. Enguany, gràcies a la participació de 120 figurants, es tornaran a recrear 41 escenes entre les quals no faltaran la dels dimonis o la dels Reis, i l’entrada al pessebre de la verge Maria en burro, com és habitual. També hi haurà mercat d’artesania i productes gastronòmics, com ara formatges Montbrú i algunes parades dels veïns de Sant Feliu. A més, no faltarà l’arbre dels desitjos, photocall, l’ambaixador reial, Ses Majestats Els Reis d’Orient i, com a novetat, la reproducció d’un mapping a la façana de l’església.

D’altra banda, aquest any tornarà el caldo Aneto popular, inclòs amb el preu de l’entrada. A més, la proposta estarà amenitzada amb la música d’un DJ voluntari, veí de Sant Feliu, que s’afegeix a l’allau de persones voluntàries, i amb el suport de les castanyeres de Castellar i de Canglomerat, que enguany col·laboren amb aquesta iniciativa i que fan possible que s’hagin pogut omplir moltes més escenes que en ocasions anteriors.

Val a dir que es tindrà una consideració especial a les persones amb diversitat funcional, que no hauran de fer cua per entrar si en presenten la targeta acreditativa.

Finalment, cal assenyalar que un any més el pessebre vivent de Sant Feliu participarà en la recaptació solidària per a la Marató de TV3. Així, les persones que ho desitgin podran comprar polseres solidàries, a un preu de 2 euros, a l’entrada del pessebre.

També cal destacar que enguany, amb la col·laboració de l’Ajuntament, hi haurà un bus llançadora amb sortida des de la plaça d’El Mirador a partir de les 19 hores i amb última sortida des de Sant Feliu del Racó a les 22 hores.

Horari | dissabte 23 de desembre i dimarts 26 de desembre, de 19.30 a 21 h

Preu | 5 € (menors de 12 anys, gratuït). Pagament en efectiu

Destinataris | Públic general

Organitza | Pessebre Vivent de Sant Feliu del Racó

Lloc | Sant Feliu del Racó

Programa | Cicle Nadalenc 2023

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40