Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La fira Xmas Street tindrà lloc el diumenge 17 de desembre

Diumenge 17 desembre de 2023

Fira

Fira “Xmas Street”

Una trentena de parades repartides en tres dels principals carrers comercials de la vila oferiran a la ciutadania els seus productes en la tradicional Fira de Nadal. Entre d’altres, s’hi podran trobar articles de roba, decoració o alimentació, a més d’articles de regal i moltes altres propostes. També hi seran presents diverses entitats del municipi.

Però no tot serà activitat comercial, sinó que també hi haurà activitats lúdiques per a grans i petits. Així, al matí podrem gaudir d’un concert de Nadal del Cor Gòspel Di-Versions a les 12.30 hores i de la proposta pop-rock d’Espaiart titulada Cantem! (13 h). Ja a la tarda, de 18 a 19.30 hores, farem cagar el tió després d’haver gaudit d’una xocolatada (17.30 h). I durant tota la tarda, de 17 a 19 hores, el patge Gregori recollirà les cartes adreçades a Melcior, Gaspar i Baltasar.

També cal assenyalar s’ha d’assistir en persona al sorteig de la “Macropanera” que tindrà lloc a les 19.30 hores i que inclourà productes, serveis i/o activitats que han aportat més de 30 comerços associats. Avui, 15 de desembre, és l’últim dia per aconseguir-hi les butlletes de participació!

Horari | De 10 a 20 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Comerç Castellar amb la col·laboració de l'Ajuntament

Lloc | C. de Sala Boadella, c. de Hospital i c. de Montcada

Programa | Cicle Nadalenc 2023

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40