Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La Cia. Triolé actuarà el 30 d'abril a la Sala Blava, dins el cicle Cafèclown
La Cia. Triolé actuarà el 30 d'abril a la Sala Blava, dins el cicle Cafèclown

Divendres 30 abril de 2010

Espectacle

Desconcert

Amb la Cia. Triolé

Sinopsi: Desconcert és una obra de clown teatral en la qual el nostre amfitrió, Luigi, és el director del teatre on té lloc un concert molt especial. Ni més ni menys que la prestigiosa Gran Orquestra de Bratislava. Els seus ajudants al teatre, Paula i Danilo, faran el possible per col·laborar, però tenen una forma molt peculiar d’ajudar.

L’obra combina moments musicals poc convencionals, amb situacions que podem reconèixer en el nostre dia a dia.

Podrem veure com “la realitat no és el que sembla”, i com els rols de cada personatge donen un gir en qualsevol moment, mostrant-nos de forma divertida la relació entre personatges potents, prepotents i impotents.

Companyia: El trio de clown Triolé es gesta a l'Acadèmia de Tardor de l'Escola Internacional de Clown Eric de Bont a Eivissa allà per l’any 2007. Allí es coneixen Albert i Katrin i decideixen ajuntar els seus camins i iniciar un projecte amb el qual poder desenvolupar els seus pallassos i donar sortida a les seves inquietuds com a artistes del riure. Una vegada instal·lats a Mallorca completen el trio amb Daniel Tugores i aconsegueixen que Àlex Navarro els dirigeixi el seu primer espectacle: Desconcert. És per tant una companyia creada recentment, amb moltes ganes i entusiasme i amb un enfocament professional del món del clown. Fins a on arribarà el seu pla per fer riure al món? Continuarà...

Horari | 22:00

Preu | 3 euros

Destinataris | Públic general

Organitza | La Xarxa

Programa | Cafèclown, espectacles i setmana del Pallasso - Edició 2010

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40