Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de Hamlet.01

Del 18 novembre al 19 novembre de 2023

Teatre

"Hamlet.01"

De Sergi Belbel. Amb Enric Cambray

Clica aquí per comprar entrades.

Hamlet, protagonista de la tragèdia més famosa de Shakespeare i d’una de les obres cabdals de la literatura universal, apareix davant les espectadores i espectadors del segle XXI per explicar, comentar, jugar i disseccionar de manera divertida i gamberra el primer acte de l’obra que duu el seu nom.

I ho fa ben bé com un comediant de Stand-up Comedy (en aquest cas caldria dir de “Stand-Up Tragedy”), és a dir: tot sol, cara a cara davant l’auditori, parlant directament al públic, amb molt de sentit de l’humor però també amb ganes d’arribar fins al fons de la... qüestió.

Sobre la proposta: Un altre Hamlet?! Ja n’hi ha prou, quina tortura, no es pot fer reescriptura de cap altre text que no sigui el de “ser o no ser”?! Quina mania a potinejar una altra vegada un dels textos més emblemàtics de la història del teatre de tots els temps. No en podíeu trobar cap altre?

Pel que volíem fer, no.

Text i direcció

Sergi Belbel

Interpretació

Enric Cambray

Fotografia

David Ruano

Producció executiva i distribució

Roser Soler

Durada aprox.

120 min

CRÍTIQUES

“L’autor (...) aconsegueix una conferència escenificada sorprenent, interessant i divertida (...). Cambray ofereix un monòleg autogestionat en què no només tira magníficament el text (...) és un repte majúscul i Cambray el supera amb escreix”.

Marc Sabater – Recomana.cat

“Al servei de la paraula i el coneixement de Belbel hi ha un Enric Cambray que fa un autèntic tour du force interpretatiu (...). Són dues hores de pirotècnia autoral i actoral”.

Martí Figueras – Núvol

Horari | Ds. 18/11 a les 20 h Dg. 19/11 a les 19 h

Preu | Entrada general, 16 €; Entrada anticipada, 13 €; Majors de 65 anys i Menors de 25 anys, 13 €; Família nombrosa i monoparental, 12 €; Persones amb discapacitat, 10 €; Grups +10, 10 €

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Temporada de teatre i música setembre-desembre 2023

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40