Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

El Palau Reial es tornarà a instal·lar a Castellar aquest any.
El Palau Reial es tornarà a instal·lar a Castellar aquest any.

Del 2 gener al 5 gener de 2022

Proposta

L’Ambaixador i els Reis Mags d’Orient al Palau Reial

El Palau Tolrà es convertirà de nou en el Palau Reial que acollirà Melcior Gaspar i Baltasar, així com les seves Ambaixadores, per veure els nens i nenes de la vila just abans de passar per totes les llars a deixar-hi els regals que hagin demanat.

La novetat d’enguany és que als tres Reis Mags d’Orient els acompanyaran dues Ambaixadores que recolliran les cartes dels infants els dies 2 i 3 de gener. L’horari de visita per portar les cartes, que es dipositaran en unes bústies màgiques que parlaran amb els infants, serà d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20 h.

D’altra banda, els Reis arribaran el dia 4 de gener i s’instal·laran al Palau Reial fins al dia 5 de gener al migdia. Les visites es podran fer el 4 de gener de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 21 h i el 5 de gener de 10 a 13 hores.

Per poder visitar el Palau Reial, tant per portar la carta a les Ambaixadores com per veure els tres Reis Mags, caldrà reservar hora al web www.castellarvalles.cat/palaureial (a partir del dilluns 27 de desembre a les 10 h)

Per fer possible la participació del màxim nombre d’infants, garantint totes les mesures de seguretat, les reserves es podran fer en grups d’un màxim de 6 persones per veure les Ambaixadors i de 10 persones per veure els Reis. Les cites seran cada 10 minuts per a sis grups en el primer cas i cada 30 minuts per a quinze grups en el segon. Us demanem que doneu prioritat als infants en el moment de la fer reserva, i que reduïu el nombre de persones adultes. En aquest sentit, per veure els reis infants hauran d’anar acompanyats d’un mínim d’una persona adulta i d’un màxim de dues. L’organització es reserva el dret de limitar l’accés als adults.

Horari | 2 i 3 de gener (visita Ambaixadores), d'11 a 14 h i de 16 a 20 h; 4 de gener (visita Reis), de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 21 h; 5 de gener (visita Reis), de 10 a 13 h

Organitza | Grup Il·lusió i Ajuntament, amb la col·laboració de Can Juliana

Lloc | Jardins del Palau Tolrà

Programa | Cicle Nadalenc 2021

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40