Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fotograma de la pel·lícula.
Fotograma de la pel·lícula.

Diumenge 12 desembre de 2021

Cinema

"El poder del perro"

Clica aquí per comprar entrades.

Diumenge d’Estrena

Versió doblada

Western. Drama.

Any: 2021

Durada: 128 min

País: Austràlia

Direcció: Jane Campion

Repartiment: Benedict Cumberbatch, Jesse Plemons, Kirsten Dunst, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Frances Conroy, Keith Carradine, Peter Carroll, Adam Beach, Karl Willetts, Geneviève Lemon, Yvette Parsons, Tatum Warren-Ngata, Maeson Stone Skuggedal, Ramontay McConnell, Daniel Cleary, Ella Hope-Higginson, Ken Radley, Sean Keenan, George Mason, David Dennis, Cohen Holloway, Eddie Campbell, Alice Englert, Bryony Skillington, Jacque Drew, Richard Falkner, Alice May Connolly, Stephen Lovatt, Stephen Bain, Edith Poor, Vadim Ledogorov, Julie Forsyth, Alison Bruce, David T. Lim, Ian Harcourt

Sinopsi: Els adinerats germans Phil i George Burbank són les dues cares de la mateixa moneda. En Phil és elegant, genial i cruel, mentre que en George és impassible, primmirat i amable. Són copropietaris d’un ranxo enorme a Montana. És un lloc on es manté la ràpida modernització del segle XX i en què la figura d’en Bronco Henry, el major cowboy que en Phil ha conegut mai, és venerat. Quan en George es casa en secret amb una vídua del poble, la Rose, en Phil, sorprès i furiós, porta a terme una guerra sàdica i implacable per destruir-la per complet usant el seu fill efeminat, en Peter, com a peó.

CRÍTIQUES

"És la primera obra mestra que veu la llum aquest any al Festival de Venècia 2021 (...) és una confirmació tan contundent del talent de Campion que, en veure-la, la pregunta és inevitable: per què és només la primera pel·lícula que estrena en 12 anys?"

Nando Salvá: Diario El Periódico

"Un western desconstruït sobre homes, masculinitats i jocs de poder (...) Una proposta pertorbadora i bella (...) polièdrica i intensa pel·lícula."

Pepa Blanes: Cadena Ser

Horari | 19:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Club Cinema Castellar Vallès

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40