Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Tràiler de la pel·lícula.

Diumenge 10 gener de 2021

Cinema

"El verano que vivimos"

Diumenge d'estrena

Drama romàntic

Versió original (castellà)

Qualificació: recomanada per a majors de 12 anys

Any: 2020

Durada: 119 min

País: Espanya

Direcció: Carols Sedes

Repartiment: Javier Rey, Blanca Suárez, Pablo Molinero, Guiomar Puerta, Carlos Cuevas, Adelfa Calvo, Manuel Morón, María Pedraza, Moreno Borja, Mercedes Sampietro, Joaquín Núñez, Pedro Rudolphi, Paloma Reynaud, Antonio Durán, Alfonso Agra

Sinopsi: Any 1988. La Isabel, estudiant de Periodisme, es veu obligada a fer les seves pràctiques al diari d’un petit poble de la costa gallega per acabar la carrera. En arribar, vol començar com més aviat millor a investigar, a demostrar tot el que ha après per convertir-se en una autèntica periodista. Però el lloc que li assignen és l’últim que ella esperava: l’escriptura i la gestió de les esqueles que arriben a la redacció. Però això, que podria semblar avorrit en principi, es converteix en la porta a una investigació que la portarà per diferents punts de la geografia espanyola a la recerca d’una història d’amor impossible.

CRÍTIQUES

“Una mostra visual inequívoca i preciosa que el film tracta del poder del relat i la necessitat d’escriure’l (o filmar-lo) perquè es mantingui viu. (...)”.

Mireia Mullor: Fotogramas

“No existiria sense les seves estrelles protagonistes (...) Javier Rey, Blanca Suárez i Pablo Molinero (....) Tot ha de passar a més en un paratge inoblidable (...) Un cine formulaic... que, per això, funciona. (...)”.

Andrea G. Bermejo: Cinemanía

Horari | Dues sessions: 16.15 h i 19 h

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Programa | Cinema a Castellar i diumenge d'estrena

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40