Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Cultura i lleure

Pites farcides de carn

Autora: Sílvia Sardà

Llista d'ingredients (4 persones):

  • carn cuita, que ens sobri, (vedella, pollastre,) ben picadeta
  • 1,5 cullerades de salsa de tomàquet (quètxup) 
  • 2 cullerades de maionesa
  • Sal i pebre al gust
  • 1 cullerada de salsa anglesa (optatiu, si la tenim comprada del súper o feta per nosaltres amb 1 ou, 6 cullerades de vinagre, 6 cullerades de llet, 1 cullerada de sucre, 1 cullerada de mostassa, 10g de mantega, sal i pebre.)
  • 1 tassa de formatge rallat
  • ½ ceba petita picada
  • 2 sobres de pa de pita (es poden comprar als súpers) 
  • ½ tassa de mantega desfeta.

Elaboració:

En una paella barrejar tots els ingredients. Agafar el pa de pita i amb un pinzell pintar amb la mantega i tot seguit col·locar-li la barreja que hem fet, tancar-ho per la meitat i tornar-ho a pintar amb la mantega, ho posarem uns minuts al forn ben calent  fins que el pa agafi un color torradet.

Ens ho podem menjar acompanyat amb amanida o amb patates fregides.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40