Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Una de les zones d'ombra generades amb la instal·lació d'umbracles a les escoles de Castellar.

L’Ajuntament ha instal·lat umbracles a diversos centres d’infantil i primària amb l’objectiu de garantir espais d’ombra

Dijous 20 de juny

L’Ajuntament ha estat duent a terme aquest mes de juny diverses intervencions dins el projecte de refugis climàtics a les escoles del municipi. Aquests dies ha finalitzat la instal·lació d’umbracles als patis de diversos centres d’infantil i primària amb l’objectiu que l’alumnat pugui disposar de diverses zones d’ombra que permetin protegir-lo en els períodes d’altes temperatures.

En una primera fase, s’ha intervingut a quatre escoles publiques, que ja disposen de diversos espais que compten amb estructures que ancoren lones tensades i que generen ombreig. La intenció és que l’any que ve es pugui completar aquesta actuació de manera que tots els centres públics disposin d’espais d’ombra.

Cal recordar que aquest 2024 s’ha dut a terme altres actuacions amb la mateixa finalitat: concretament, s’han plantat 45 exemplars d’arbres a tots els centres públics d’infantil i primària i a l’INS Les Garberes per generar també zones d’ombra. La plantació ha anat a càrrec dels mateixos alumnes de l’institut de jardineria i agricultura.

Així mateix, a principis d’aquest mes de juny l’Ajuntament va proporcionar un total de 190 ventiladors  a tots els centres de primària i secundària del municipi per garantir el confort climàtic a les aules.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40