Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família dels assistents al curs.
Foto de família dels assistents al curs.

Una vintena de persones han participat al taller de cuina de Nadal 2016 que va finalitzar el dia 15 de desembre

Dimarts 20 de desembre de 2016

Un total de 20 persones han participat en una nova edició del taller de cuina de Nadal que enguany s’ha dut a terme durant quatre tardes dels mesos de novembre i desembre als Safareigs de la Baixada de Palau.

Durant el taller s’han elaborat dos menús sencers per a aquests dies de festes, a partir d’unes receptes ràpides, tradicionals i també de nova cuina. Així, d’una banda, les persones assistents al taller han pogut aprendre a fer tant aperitius (selecció de patés vegetals amb salmó, bunyols de sípia, xupa xups de carbassa coberta amb xocolata a la tòfona, sandvitx de poma i foie micuit i viera amb iogurt i anacard), com primers plats (suquet de rap amb marisc i patata violeta, canelons de peix i gambes amb beixamel de carbassa), segons plats (espatlla de xai farcida, canelons farcits de confit d’ànec amb veloutéi pinyons) i postres (torró de trufa cruixent, torró de rovell cremat, sorbet de cava, fuet de xocolata i financiers).

Un cop realitzades cadascuna de les sessions, que tenien una durada de tres hores, els participants podien degustar al mateix espai del Safareigs les seves receptes.

Val a dir que, com a conseqüència de la bona acollida de la proposta (fins i tot van quedar cinc alumnes en llista d’espera), l’Ajuntament està valorant la possibilitat de dur a terme més tallers de cuina de cara a l’any vinent.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40