Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Logotip de la Mostra de Cinema BRAM!
Logotip de la Mostra de Cinema BRAM!

La Mostra de Cinema BRAM comptarà per primera vegada amb un concurs de curtmetratges

Dimecres 2 de novembre de 2016

El termini de presentació d’obres, que no podran superar els 10 minuts de durada, estarà obert fins al proper 31 de gener

La Mostra de Cinema de Castellar del Vallès obrirà aquesta setmana el termini de presentació de curtmetratges al primer concurs que s’ha batejat amb el nom “Els curts del BRAM”. El certamen, que s’organitza per primera vegada, és obert a la participació de qualsevol persona de forma individual o col·lectiva, sense límit d’edat, i ha estat impulsat pel Club Cinema Castellar Vallès, entitat organitzadora del BRAM!

Les bases del concurs, que es poden consultar al web del Club Cinema Castellar Vallès (www.clubcinemacastellar.com), estableixen que les obres presentades no podran superar els 10 minuts de durada i hauran d’haver estat realitzades posteriorment a l’1 de gener de 2015.

L’organització acceptarà films de qualsevol temàtica, ja siguin ficció o animació, que es podran presentar fins al 31 de gener a través de les següents vies: a través de WeTransfer a l’adreça de correu electrònic info@clubcinemacastellar.com; a la taquilla de l’Auditori Municipal, els divendres que hi hagi sessió de cineclub; o a través de la plataforma de distribució per Internet FestHome.

D’entre totes les obres inscrites, un comitè de selecció designat per l’organització escollirà els treballs que es projectaran per entrar a competició. La llista de curts admesos ?a concurs es publicarà al web www.clubcinemacastellar.com i es comunicarà als participants per correu electrònic el 20 de febrer de 2017. Les projeccions es duran a terme durant el BRAM! 2017, que tindrà lloc entre els dies 3 i 12 de març.

Quatre premis

El jurat, que serà designat entre persones que formin part de l’àmbit de la cultura, el  cinema o l’audiovisual, atorgarà els següents guardons: un premi al millor curtmetratge (dotat amb 200 euros), un premi al millor curtmetratge amb exteriors rodats a Castellar del Vallès, en què hi hauran d’aparèixer elements identificatius de la vila (i també dotat amb 200 euros); i, finalment, un premi al millor curtmetratge realitzat per menors de 18 anys (en què els guanyadors s’enduran un  val de 200 euros a gastar en qualsevol comerç de Castellar). A més, el públic assistent a les projeccions també podrà votar el millor curtmetratge, els autors del qual s’enduran un sac d’1 kg de mongetes del ganxet conreades a Castellar.

Aquesta és la primera vegada que la Mostra de Cinema comptarà amb un concurs d’aquestes característiques. Amb els premis establerts, l’organització del BRAM! pretén complir diversos objectius: d’una banda, promoure el gènere del curtmetratge tant entre el sector més professional com entre el més amateur; d’altra banda, promoure la vila com a escenari on rodar propostes cinematogràfiques; i, finalment, que el col·lectiu jove, molt avesat a les noves tecnologies, s’animi a presentar propostes.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40