Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Les trobades dels clubs de lectura es porten a terme a la Biblioteca Municipal Antoni Tort.
Les trobades dels clubs de lectura es porten a terme a la Biblioteca Municipal Antoni Tort.

La Biblioteca Municipal Antoni Tort posa en marxa el curs 2016-2017 dels clubs de lectura

Dimecres 7 de setembre de 2016

Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden formalitzar a l’equipament

La Biblioteca Municipal Antoni Tort engega aquest mes de setembre una nova temporada dels diferents clubs de lectures adreçats a totes aquelles persones que vulguin intercanviar opinions sobre els llibres que llegeixen.

El primer dels grups que començarà és el del Club de lectura de novel·la, que el dijous 15 de setembre es trobarà per primera vegada el curs 2016-2017. Serà a les 20 hores a la Biblioteca Municipal, i tractarà diversos aspectes de l’obra La hija del sepulturero, de Jocelyn Carol Oates.

També aquest mateix mes es duran a terme les primeres trobades del curs del Club de lectura de viatges “Viatjar ben acompanyats” i del Club de lectura juvenil. Respectivament, tractaran les obres Grècia, viatge de tardor: homes, déus i temples al bressol d’Europa, de Xavier Moret, dilluns 26 de setembre (20 h), i El petó més petit, de Mathias Malzieu, divendres 30 de setembre (17.30 h).

Per la seva banda, el Club de lectura de poesia “En to poètic” engegarà a l’octubre, el mateix mes que tornarà un nou club, el de lectura de novel·la en anglès, que s’ha titulat “Read & chat”.

Val a dir també que la Diputació de Barcelona ha organitzat per al proper 1 de desembre una sortida a la Biblioteca Central de Terrassa per participar al Club de lectura comarcal. En aquesta ocasió, es parlarà del llibre He viscut tan poc!, d’Éva Heyman, de la mà de l’escriptor Vicenç Villatoro.

Per participar a qualsevol d’aquests clubs de lectura cal formalitzar inscripció, que és gratuïta, a la Biblioteca Municipal Antoni Tort (c. Sala Boadella, 6, tel. 93 714 47 35).

Les persones interessades a conèixer tots els detalls sobre la programació i el funcionament dels Clubs de lectura poden assistir el proper dijous 29 de setembre a l’acte de presentació dels mateixos, que s’ha organitzat a les 20 hores al mateix equipament.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40