Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotografia de l'Orfeó de Sabadell cedida pel Diari de Sabadell.
Fotografia de l'Orfeó de Sabadell cedida pel Diari de Sabadell.

L’Orfeó de Sabadell oferirà dissabte a la Capella de Montserrat un concert per celebrar els seus 111 anys d’història

Dimecres 18 de novembre de 2015

L’Orfeó de Sabadell oferirà dissabte a Castellar del Vallès un concert de commemoració dels 111 anys d’història del grup, que començarà a les 18.30 hores a la Capella de Montserrat.

La proposta, que l’Orfeó interpretarà per primera vegada fora de Sabadell, farà un recorregut per les cançons que han estat incloses durant el darrer segle en el repertori del cor sabadellenc. Així, entre els temes que sonaran a la Capella de Montserrat dissabte 21 de desembre hi ha “Ave Verum” de Wolfgang Amadeus Mozart, “Waldesnacht” de Johannes Brahms, “La corona de Roses” de Piotr Txaikovski o “El Cant a la Senyera”, l’himne de l’Orfeó, sobre un poema d’Agnès Armengol.

Durant la seva trajectòria, l’Orfeó de Sabadell ha rebut, entre d’altres, el Premi de Música de la Fundació Amics de les Arts i les Lletres de Sabadell i el Premi Paul Harris del Rotary club. Els seus concerts l’han portat arreu de Catalunya, així com també a diversos punts de l’Estat Espanyol, França, Andorra, Bèlgica, Itàlia, Hongria i Estats Units.

En l’actualitat, el cor, presidit per Rosa Fernàndez, està dirigit pel Mestre Francesc d’Assís Pagès.

Reserva d’entrades a l’enllaç www.castellarvalles.cat/orfeosabadell

Per assistir a aquest espectacle, que té un preu de 5 euros, es poden reservar entrades omplint el formulari web habilitat al web municipal, a l’enllaç www.castellarvalles.cat/orfeosabadell. Per als menors de 26 anys, jubilats, pensionistes, persones amb els carnets de la Xarxa de Biblioteques i dels Voluntaris per la llengua , i socis de L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran el preu de l’entrada és de 3 euros.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40