Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Es preveu que la campana es col·loqui a l'espadanya a finals d'aquest any.
Es preveu que la campaa es col·loqui a l'espadanya a finals d'aquest any.

Els Amics del Puig de la Creu recullen fons per construir una nova campana per a l’espadanya de l’ermita

Dimecres 23 de setembre de 2015

Els Amics del Puig de la Creu han engegat aquesta setmana una campanya de recollida de fons per a la construcció d’una nova campana que es col·locarà a l’espadanya de l’ermita.

Després de diverses actuacions de recuperació i conservació de l’edifici, la propietat pretén ara tornar a posar a l’espadanya una campana que no hi llueix des de fa més de 200 anys. Així, el projecte contempla la construcció d’un element d’uns 90 kg. de pes que tocarà les hores i farà el toc d’oració a primera hora del matí, al migdia i al capvespre. La campana portarà el nom de Santa Pau i els dels seus promotors (Joan Martí Pujadas i Mercedes Monllor Ibáñez), així com els escuts dels municipis de Castellar del Vallès i Sentmenat. També s’hi afegirà que el projecte s’ha dut a terme per subscripció popular. A més, a l’interior del recinte es penjarà una llista amb els noms de totes les persones que hauran contribuït a fer-la possible.

Els promotors de la iniciativa han fixat en 30 euros l’aportació mínima per a aquest projecte, i han fet una edició limitada d’un clauer commemoratiu que es lliurarà a tots els col·laboradors. Les persones interessades poden contactar en horari de tarda-vespre amb el telèfon 676 24 68 20, o enviar un correu electrònic a amics.puigdelacreu@gmail.com.

Val a dir que els ajuntaments de Castellar i Sentmenat, a més de la propietat, faran també aportacions econòmiques perquè el projecte sigui viable i es pugui assolir l’objectiu, que és poder col·locar la nova campana a finals d’aquest any.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40