Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Ferran Savall.
Ferran Savall.

Ferran Savall actuarà divendres a la Capella de Montserrat

Dilluns 11 de maig de 2015

El músic Ferran Savall portarà divendres, 15 de maig, a Castellar del Vallès el seu espectacle IMPRO, una proposta que es podrà veure a la Capella de Montserrat a les 21.30 hores.

Segons el defineix el mateix Savall, IMPRO és “un conjunt d’instantànies d’un passat que es fa present, de fragments d’un tros de vida impulsada per les ganes de jugar, crear, descobrir i compartir”. Es tracta d’un projecte de concert i d’experiència musical, on Savall dibuixa una història vital a través de la música. Amb l’ús de diverses fonètiques que s’alimenten de tècniques i estils propis de cultures diverses, IMPRO barreja exotisme mediterrani i músiques d’arreu per oferir una proposta intimista.

Aquest és el tercer enregistrament (2014) de Ferran Savall, cantant autodidacte fill de Montserrat Figueras i Jordi Savall. L’any 2004 va iniciar l’aventura de tocar professionalment amb la seva família, seguida de l’enregistrament de Du temps & de l’instant, que els va portar a fer concerts per tot el món, i el 2008 va gravar el disc Mireu el nostre mar.

Al llarg de la seva carrera també ha col·laborat amb la ballarina i coreògrafa Shantala Shivalingappa, i també amb artistes com Driss El Maloumi, Nedyalko Nedyalkov, Razmik Amyan, Gaguik Mouradian i Hakan Güngör.

El preu de l’entrada general per assistir al concert és de 10 €, mentre que menors de 26 anys, jubilats i pensionistes i aquelles persones que tinguin carnet de la Xarxa de Biblioteques o del Voluntariat per la Llengua hauran de pagar 7,5 €. L’Ajuntament ha obert fins al 14 de maig al web municipal un formulari de reserva d’entrades, clicant el següent enllaç: http://www.castellarvalles.cat/14352/descriptiu/-1982/.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40