Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Situació a Castellar pel temporal de vent (19.30 h)

Dimarts 9 de desembre de 2014

El fort temporal de vent ha provocat avui nombrosos desperfectes i múltiples incidències a Castellar del Vallès.

La situació a les 19.30 h és la següent:

Subministrament elèctric

Fecsa Endesa ha informat que han caigut quatre torres elèctriques de mitja tensió procedents de Matadepera. Els operaris estan tenint moltes dificultats per accedir a aquests punts, que es troben en zona forestal. Per aquest motiu, es comunica que aquesta nit no serà possible restablir el subministrament elèctric a les zones afectades.

Els principals sectors sense subministrament són: les urbanitzacions de l'Aire-Sol C, Aire-Sol A-B, El Racó, Aire-Sol D, El Balcó de Sant Llorenç, Can Font i Ca n'Avellaneda. Al nucli urbà tampoc tenen electricitat els sectors del marge esquerra de la carretera de Sabadell (a l’entorn de l’INS Castellar) i Can Carner.

A El Balcó tampoc hi ha subministrament d’aigua perquè el bombament ha quedat afectat pels talls elèctrics. SOREA preveu restablir el servei amb la instal·lació de generadors elèctrics.

D'altra banda, es calcula que el subminstrament d’aigua a l’Aire-Sol D i El Balcó es podrà restablir en unes tres hores.

Trànsit

El trànsit a les principals vies de comunicació s’ha pogut restablir, tant a la B-124 (en direcció Sabadell i Sant Llorenç) com a la C1415 (en direcció Sentmenat, i des de fa pocs minuts, en direcció Matadepera i Terrassa).

El Servei d’Atenció Ciutadana i la Policia Local han registrat durant el dia d’avui al voltant d’unes 200 incidències.  Els Bombers Voluntaris i l'ADF Castellar continuaran treballant durant tota la nit per treure arbres caiguts de la via pública. 

 

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40