Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Nous contenidors a l'Aire-Sol D.
Nous contenidors a l'Aire-Sol D.

Comença la substitució del parc de contenidors de Castellar

Dimarts 2 de desembre de 2014

L’empresa concessionària Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) ha començat aquesta setmana la substitució del parc de contenidors de rebuig i de recollida selectiva de Castellar, que es preveu que finalitzi el proper 20 de desembre.

El reemplaçament d’aquests elements s’ha iniciat amb els de la fracció rebuig, que ja són nous a les urbanitzacions dels Airesols A-B, C i D i del Balcó. Al llarg del dia d’avui quedaran també col·locats a Can Font i a Sant Feliu del Racó. Un cop s’hagin canviat a totes les urbanitzacions, es continuarà, a partir de demà dimecres, pels diferents carrers del nucli urbà.

Gradualment s’aniran substituint els contenidors de les diferents fraccions. En total, s’instal·laran 730 contenidors: 266 de la fracció de rebuig, 232 per a dipositar-hi els residus orgànics, 82 per al vidre, 75 per al paper i cartró i 75 per als envasos. Així una àrea d’aportació completa comptarà amb una bateria de cinc contenidors, un per a cada tipus de fracció, que es senyalitzarà adientment i s’identificarà també pel color de la seva tapa: rebuig (color gris), orgànica (color marró), paper  i cartró (color blau), envasos (color groc) i vidre (color verd).

Formulari d’incidències

Com a previsió de possibles incidències que es puguin produir durant el procés de substitució dels contenidors, l’Ajuntament ha habilitat a la pàgina web municipal un formulari per poder rebre les aportacions dels veïns i veïnes de la vila.

Així, qualsevol persona que detecti algun tipus d’incidència relacionada amb aquest tema pot donar-la a conèixer als responsables municipals omplint el  qüestionari que es pot trobar clicant l’enllaç següent: http://www.castellarvalles.cat/incidenciescontenidors.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40