Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge del Dia Mundial del Medi Ambient 2014
Imatge del Dia Mundial del Medi Ambient 2014

El Dia Mundial del Medi Ambient es commemorarà a Castellar amb dos tallers de reciclatge de roba

Dimarts 20 de maig de 2014

Les inscripcions per assistir als tallers, que són gratuïts, es poden formalitzar fins al 30 de maig al Servei d’Atenció Ciutadana

Dos tallers de reciclatge de roba organitzats pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i l’Ajuntament commemoraran a Castellar del Vallès el Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra arreu del món cada 5 de juny.

La primera de les propostes serà un taller de reciclatge creatiu amb roba usada, que s’ha programat dimarts 3 de juny, de 19 a 21 hores al Taller 4 d’El Mirador. La proposta consistirà en el disseny i creació de peces de roba a través de la reutilització de residu tèxtil. Així, aplicant diferents tècniques com la pintura sobre tela, els aplics i una mica de costura, es podran transformar en peces úniques de disseny samarretes, pantalons o faldilles que estaven destinades a ser llençades. D’aquesta manera, es comprovarà que fent servir la imaginació es pot renovar el vestuari sense necessitat d’entrar en la roda del consum, i es reflexionarà sobre la importància de la recuperació. Per assistir a aquest taller es recomana portar peces de roba que es vulguin millorar, així com també estris de costura.

La segona activitat programada és un taller de reciclatge de samarretes amb trapillo, on es dissenyaran i es crearan peces de decoració i roba a través d’aquesta tècnica i amb la reutilització de samarretes que haurien d’esdevenir un residu. En aquest sentit, es podran teixir cistelles, estores o bosses, entre d’altres objectes, mitjançant el ganxet, les agulles de mitja i la utilització de roba feta a tires. Aquesta activitat se celebrarà dijous 5 de juny, també al Taller 4 d’El Mirador, de 19 a 21 hores, i per poder-hi assistir caldrà portar samarretes velles. També es recomana portar tisores de roba, i que els participants sàpiguen fer ganxet.

Per apuntar-se a les activitats, que són gratuïtes i tenen places limitades, cal adreçar-se fins al 30 de maig al Servei d’Atenció Ciutadana (pl. d’El Mirador, s/n), o trucar al telèfon 93 714 40 40.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40