Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de la Fira de Sant Jordi, l'any 2013
Imatge de la Fira de Sant Jordi, l'any 2013

Diverses activitats commemoraran el 22 i 23 d’abril la Diada de Sant Jordi a Castellar del Vallès

Dimecres 16 d'abril de 2014
Programes| Sant Jordi 2014

La plaça d’El Mirador serà el proper dimecres, 23 d’abril, l’escenari principal de les activitats que tindran lloc a Castellar del Vallès amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

La tradicional fira, organitzada per Comerç Castellar, aplegarà des de les 10 del matí, i fins a les 20 hores, més d’una vintena de parades diverses. No hi faltaran les llibreries Vallès i Nobel, però també hi seran presents altres establiments com floristeries, papereries o entitats. Així, la llista de paradistes el completen l’Arxiu d’Història de Castellar, l’Associació Defensa dels Animals de Castellar del Vallès, Castellar per la Independència, Esports Castellar, Floristeria Carmina, Floristeria Duran, Forn Sant Jordi, Garden Dicoma, Image Solutions, Inox Disseny, Joguines STOP, Nualart Artesania, la PAH, Pastisseria Andreví, el Projecte UEC, la papereria Punt i Coma, les Puntaires, Suport Castellar, TEB Castellar i Via Solidària-Càrites.

La Fira de Sant Jordi es completarà amb diferents activitats el mateix dia 23, organitzades per l’Ajuntament del municipi. Durant tot el dia (d’11 a 13.30 h i de 17 a 20 h), les persones que així ho desitgin es podran endur a casa una fotografia feta en el Photocall de Sant Jordi per Swett Photo, com a princesa o cavaller.

Ja a la tarda, a partir de les 17 hores, els autors castellarencs Francesc Lorente i Rosa Fité seran a la parada de la Llibreria Nobel per signar exemplars del seu llibre 22 contes per la Independència. En el mateix horari, qui així ho desitgi podrà obtenir una signatura de Josefina Llauradó, que serà a la parada de la Llibreria Vallès amb el seu llibre En Bernat detectiu i l’amagatall de les mines d’Escaró.

Les activitats a la plaça d’El Mirador es completaran amb dues propostes que començaran a les 17.30 hores i que aniran a càrrec de Le Petit Racó: “La llegenda de Sant Jordi” i un taller de dracs.

D’altra banda, a la plaça del Mercat tindrà lloc una ballada sardanes, a càrrec de la Cobla Vila d’Olesa, mentre que l’Auditori Municipal Miquel Pont acollirà un any més els Jocs Florals de l’Escola Municipal d’Adults. Aquestes activitats tindran lloc, respectivament, a les 18.30 hores i a les 19 hores.

La Revetlla de Sant Jordi, dimarts 22 d’abril, a la Biblioteca

D’altra banda, la Biblioteca Municipal Antoni Tort serà l’escenari d’una activitat programada dimarts 22 d’abril i que s’ha anomenat “Revetlla de Sant Jordi”. Es tracta d’una doble proposta que engegarà a les 20 hores a l’equipament i que començarà amb una lectura pública de l’obra inèdita de Gisela Pou La veu invisible. Els encarregats de fer la lectura dels diferents fragments seran els actors i actrius de l’Esbart Teatral de Castellar Mònica Plana, Clara Sellés i Albert Ibars.

Un cop finalitzin les lectures, que comptaran amb l’assistència de l’escriptora castellarenca, es revelaran els noms dels guanyadors del I Premi de microrelats L’Actual. En total, s’han rebut 55 obres originals provinents no només d’autors de Castellar del Vallès sinó també d’altres municipis de Catalunya com Sabadell, Barcelona, o Lleida. El jurat ha avançat que es lliuraran set premis: tres per als millors relats de la categoria d’adults, tres accèssits per a la mateixa categoria i un accèssit per a la categoria juvenil (entre 16 i 18 anys).

El Mercat Municipal també celebra Sant Jordi

El Mercat Municipal també celebrarà enguany la Diada de Sant Jordi, obsequiant els seus clients amb una rosa si hi van a comprar dimecres 23 d’abril.

A més, els establiments del mercat han anunciat que durant la setmana vinent (del 22 al 26 d’abril) oferiran diverses ofertes a totes les parades.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40