Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Comencen les obres per fer arribar el servei de gas natural a Sant Feliu del Racó
Comencen les obres per fer arribar el servei de gas natural a Sant Feliu del Racó

Comencen les obres per fer arribar el servei de gas natural a Sant Feliu del Racó

Dimarts 15 d'octubre de 2013

Aquesta actuació farà possible que la totalitat del municipi de Castellar del Vallès pugui disposar de gas natural

Gas Natural Fenosa, a través de la seva companyia distribuïdora, Gas Natural Distribución, ha iniciat aquest mes d’octubre els treballs per fer arribar el servei de gas natural al nucli agregat de Sant Feliu del Racó.

L’actuació, que farà possible que la totalitat del municipi de Castellar del Vallès pugui disposar de gas natural, ha començat amb la construcció d’una estació de regulació i mesura que permetrà regular la pressió del gasoducte d’alta pressió a pressió de consum domèstic. Les obres també consistiran en la instal·lació d’una canonada especial al creuament del riu Ripoll i, finalment, en la construcció d’una primera fase dins el nucli urbà de Sant Feliu.

En aquest sentit, s’executaran un total de 2.100 metres de nova tecnologia constructiva de rasadora per a conduccions de gas a l’interior del nucli agregat, que permetran cobrir les 51 sol·licituds de servei rebudes per la companyia i deixaran 98 llars més en disposició de connexió. La primera zona que quedarà coberta serà la que comprèn els carrers Mn. Martí Roca, Pare Feliu, Canaleta, ctra. Castellar, Sorrera, Pere Portabella, passatge de les Roques i Vinya del Quico.

Es preveu que aquesta primera fase de les obres, que té una inversió de gairebé 290.000 euros, finalitzi a finals d’aquest any 2013. En exercicis posteriors, l’objectiu de la companyia és estendre la conducció amb uns 8.000 metres més, de manera que s’hi puguin connectar 540 habitatges de Sant Feliu del Racó i El Racó.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40