Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Foto de família dels alumnes, amb l'alcalde i el director d'El Casal, davant l'Ajuntament
Foto de família dels alumnes, amb l'alcalde i el director d'El Casal, davant l'Ajuntament

Un intercanvi multicultural amb l’escola El Casal porta a Castellar 16 alumnes d’una escola holandesa

Dijous 10 d'octubre de 2013

Un total de 16 nois i noies de 14 i 15 anys de l’escola holandesa Floracollege van arribar ahir a Castellar per passar-hi una setmana en el marc d’un intercanvi multicultural amb alumnes de 3r d’ESO de l’Escola El Casal.

Aquest matí, els nois i noies han visitat l’Ajuntament de Castellar, on han estat rebuts per l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, en una de les activitats que realitzaran durant tota la setmana. Així, entre d’altres propostes, els alumnes holandesos coneixeran alguns indrets de Barcelona, podran fer una visita a les caves Codorniu i també passaran un dia al municipi de Sitges. A més, gaudiran del seu temps lliure i del cap de setmana amb les famílies dels alumnes d’El Casal.

El director de l’escola castellarenca, César Sànchez, ha explicat que aquest és el cinquè any en què El Casal participa en aquest programa. Fins ara, ha apuntat, els intercanvis “s’han dut a terme amb escoles de Polònia, Suècia i Holanda”. Sànchez ha afirmat que aquesta proposta, “a banda del propi objectiu cultural i lingüístic, ajuda els nois i noies a obrir-se a altres mentalitats i també fa que es coneguin més ells mateixos”.

L’intercanvi finalitzarà al maig de 2014 amb la visita dels estudiants castellarencs a Holanda.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40