Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'acte tindrà lloc als Jardins del Palau Tolrà
L'acte tindrà lloc als Jardins del Palau Tolrà

L’associació Suport Castellar rebrà dijous la Medalla de la Vila

Dimarts 3 de setembre de 2013

L’acte, que tindrà lloc als Jardins del Palau Tolrà a les 20 h, s’emmarca dins la recepció anual que el consistori fa a les entitats del municipi

La recepció consistorial a les entitats de Castellar del Vallès que cada any obre les activitats de la Festa Major de la vila se celebrarà el proper dijous 5 de setembre als Jardins del Palau Tolrà. L’acte, que pretén reconèixer la tasca que porten a terme les associacions castellarenques, estarà presidit per l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i la regidora de Cultura i Esports, Pepa Martínez.

L’element central de la recepció institucional a les entitats serà el lliurament de la Medalla de la Vila a Suport Castellar, una associació que treballa activament des de fa deu anys per millora la salut mental de les persones.

L’acte, que començarà a les 20 hores, comptarà amb les intervencions de l’alcalde i de la presidenta de l’entitat, Trini Pérez, a més de professionals de centre i un representant dels usuaris. A més, es projectarà un vídeo sobre la història de Suport Castellar.

Finalment, el grup vallesà Moments tancarà l’acte amb un concert acústic.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40