Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El músic Ricard Parera serà homenatjat en el primer dels concerts de les Nits d'Estiu 2013
El músic Ricard Parera serà homenatjat en el primer dels concerts de les Nits d'Estiu 2013

Les Nits d’Estiu comencen amb un homenatge a Ricard Parera, balls, revetlles de Sant Joan i l’arribada de la Flama del Canigó

Dijous 20 de juny de 2013

El concert de Juan Manuel Galeas “Casa Pavón”, balls a la Sala Blava, la Festa de Sant Joan a Can Carner i revetlles a l’Skate Park i a Can Font obriran aquest cap de setmana el centenar de propostes lúdiques i culturals incloses en les Nits d’Estiu de 2013.

L’espectacle de Galeas, organitzat per l’Ajuntament de la vila, serà el primer dels dotze concerts de les Nits d’Estiu castellarenques, i es podrà veure als Jardins del Palau Tolrà dissabte 22 de juny a les 21.30 hores. Es tracta d’una proposta de música d’autor amb base instrumental de flamenc fusió, amb matisos de jazz i influències de diversos estils com el rock o el blues. Durant el concert, que inclourà temes per tangos, bulerías, tientos, sevillanes i cançons interpretades en català, es retrà homenatge al músic castellarenc Ricard Parera, desaparegut el passat mes de maig.

L’endemà, vigília de Sant Joan, arribarà a Castellar la Flama de Canigó, que iniciarà el seu recorregut per la vila des de La Fita, a les 18 hores. Des d’allà, membres del Club Atlètic Castellar (que organitza l’activitat juntament amb el Centre Excursionista de Castellar, el Correllengua i els Bombers Voluntaris) la transportaran per diversos carrers de Castellar fins arribar a la plaça del Mercat a les 18.30 hores, on es farà la lectura del manifest.

També començaran aquest cap de setmana els balls a la Sala Blava de l’Espai Tolrà. En aquesta ocasió, dissabte 22 de juny, a les 22 hores, es podrà gaudir d’una festa country, mentre que diumenge, 23 de juny, la proposta serà un ball amenitzat pel grup Xarop de Nit que començarà a les 18 hores. Ambdós balls estan organitzats pels Amics del Ball de Saló.

Festa de Sant Joan a Can Carner i revetlles a l’Skate Park i a Can Font

D’altra banda, la ciutadania podrà triar enguany entre diverses revetlles populars de Sant Joan que es duran a terme en diferents ubicacions.

Com és habitual, l’Associació de veïns de Can Carner celebrarà del 22 al 24 de juny la seva Festa Major, coincidint amb aquesta festivitat estiuenca. Les propostes començaran dissabte, 22 de juny, amb una trobada de plaques de cava que tindrà lloc a les 10 hores i amb una roda cubana i un concert de lloc previstos a les 23 hores. L’endemà, 23 de juny, les activitats matinals inclouran un campionat de petanca (9 h), una xocolatada (9.30 h), concursos de dibuix (10.30 h) i fang (12 h) i una ballada de Ball de Gitanes (13 h). Ja a la tarda, es podrà participar en un concurs de pastissos (18 h) i gaudir de la revetlla popular amenitzada pel grup Platinum a les 23.30 h.

Les activitats del darrer dia de la Festa Major de Can Carner arrencaran a les 12.30 hores amb un pica-pica i un bany d’escuma programat a les 13.30 hores davant de l’Escola Mestre Pla. A les 19 hores, el Petit Mag oferirà un espectacle de màgia, mentre que un sopar popular a les 21 hores i una cantada d’havaneres a càrrec del grup Vallparadí, a les 22 h, completaran les propostes previstes.

La de Can Carner no serà l’única revetlla de Sant Joan enguany a Castellar. També n’ha programat una l’Associació de veïns de Can Font-Ca n’Avellaneda a la plaça de Can Font. L’associació convida tothom a anar-hi a partir de les 21 hores. Els assistents rebran un obsequi de coca de Sant Joan, podran gaudir de música i ball a càrrec de Josep Beltran i trobaran un servei de bar obert. Cal assenyalar, però, que cal portar-se el sopar de casa. Les taules es poden reservar avui dijous, de 18 a 20 hores, al local social de l’Associació (ctra. Ntra. Sra. De la Salut, 2), o bé al telèfon 615 38 42 56.

Les revetlles de Sant Joan es completen amb la proposta de Vilabarrakes “Sant Joan del Revés”, una festa que tindrà lloc a l’Skate Park a partir de les 23 hores i on la major atracció és descobrir la platja de la Bruguera, la primera i única platja de tot el Vallès. Aquesta revetlla, que comptarà amb servei de bar, s’ambientarà amb música de DJ.

Totes les revetlles compten amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar del Vallès. Podeu consultar més informació sobre aquestes propostes i sobre la programació de les Nits d’Estiu al web municipal, www.castellarvalles.cat.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40