Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fotos de família de tots els premiats que van assistir a l'acte
Fotos de família de tots els premiats que van assistir a l'acte

Quatre treballs de recerca d’alumnes de Castellar reben un reconeixement a l’11è Certamen Minerva

Dimecres 19 de juny de 2013

Onze alumnes dels instituts Puig de la Creu i Castellar van rebre ahir a la tarda, en l’11è Certamen Minerva, un reconeixement pels seus treballs de recerca realitzats durant el curs 2012-2013 en un acte que celebrat a l’equipament El Roure de Polinyà.

El certamen, organitzat pels Serveis Educatius Vallès Occidental VII i VIII, amb seus a Badia del Vallès i Castellar del Vallès, s’adreçava a tots els centres de batxillerat de les poblacions vallesanes de Badia, Barberà, Castellar, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat. L’objectiu de la proposta és reconèixer la bona feina que l’alumnat i el professorat de batxillerat realitzen en l’elaboració dels treballs de recerca, i també donar-los projecció pública.

Així, el Certamen Minerva fa el reconeixement dels dos millors treballs seleccionats per cada institut. En el cas de l’Institut Puig de la Creu, van ser reconeguts els treballs “Les marees negres i els dissolvents”, dels alumnes Eloi Zorrilla Carner i Sergi Garcia Bordils tutoritzat pel professor Xavier Martín i “Automatisme i teoria de control”, dels alumnes David Pere Tomàs Cuesta i  Josep Àngel Oltra Oltra i el tutor Josep Blasco.

Per part de l’Institut Castellar, van ser gratificats Ricard Pérez López, Ferran Solé Guirao i Norbert Garsot Borràs pel seu treball “Aerogel, un material més que sorprenent. Fum congelat”, tutoritzat per Miquel Calvet i Anna Roig, i Jaume Brossa Ordóñez, Germán Escolano Andrés, Lluís Foreman Campins i Adrià Sansa Terna per “El futur dels transistors”, un treball de recerca que comptava amb Marc Busquets com a tutor.

Els quatre treballs van rebre un diploma acreditatiu i una gratificació en vals per a llibres aportada per l’Ajuntament castellarenc i per Baricentro, espònsor del certamen.

A més dels quatre castellarencs, durant l’acte també van ser reconeguts 14 treballs més, corresponents a l’alumnat dels instituts dels altres municipis participants en el certamen.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Polinyà, Ramon Mayoral, l’inspector d’ensenyament de la zona, Joaquim Núñez, la regidora d’Educació de Castellar, M. Antònia Puig, així com els seus homòlegs als ajuntaments de Sentmenat, Polinyà, Palau, Badia i Barberà.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40