Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Sabó sostenible
Sabó sostenible

S’obren inscripcions a un taller d’elaboració de sabó a partir d’oli domèstic i a un curs de cuina d’aprofitament

Dilluns 27 de maig de 2013

Ambdues propostes, incloses en la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”, tindran lloc el 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient

L’Ajuntament de Castellar ha obert inscripcions a un taller d’elaboració de sabó a partir d’oli domèstic i a un curs de cuina contra el malbaratament alimentari que tindran lloc dimecres 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient.

El taller, que es durà a terme als tallers 3 i 4 d’El Mirador de 10 a 12 hores, servirà per sensibilitzar els assistents sobre la importància de reciclar l’oli domèstic de fregir, així com de prendre consciència sobre la necessitat de reduir, utilitzar, separar i reciclar tot tipus de residus. Per realitzar el taller, les persones que s’hi inscriguin podran portar de casa el seu oli de cuinar, i també es recomana portar un recipient per endur-se el sabó resultant del taller.

Ja a la tarda, de 18 a 20 hores, l’Espai Gastronòmic dels Safareigs de la Baixada de Palau serà l’escenari d’un nou curs de cuina contra el malbaratament alimentari. Com en anteriors sessions del curs, l’objectiu és donar a conèixer diverses receptes de cuina d’aprofitament, alhora que facilitar als assistents alguns consells sobre la conservació de productes o l’aprofitament de parts d’aliments que es llencen a les escombraries.

Per poder assistir a qualsevol d’aquestes dues activitats, que són gratuïtes, caldrà tenir més de 16 anys i residir a Castellar del Vallès. Les persones interessades poden adreçar-se, fins al 4 de juny, al Servei d’Atenció Ciutadana, presencialment (pl. d’El Mirador, s/n) o trucant per telèfon (93 714 40 40) per formalitzar la inscripció.

Ambdues iniciatives s’emmarquen en la campanya “Si recicles bé, tothom estalvia”, una proposta del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental, del qual forma part l’Ajuntament de la vila.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40