Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'espectacle tindrà lloc a l'Auditori Municipal
L'espectacle tindrà lloc a l'Auditori Municipal

La Xarxa porta aquest diumenge a l’Auditori la seva producció infantil "Els 3 porquets... i més!", interpretada per la Cia. Alcavot

Dijous 4 d'abril de 2013

La Xarxa de Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, portarà a l’Auditori el proper diumenge, 7 d’abril, la producció infantil titulada Els 3 porquets... i més!, que començarà a les 12 hores.

Els 3 porquets... i més! és un espectacle de contes teatralitzats que inclou diverses històries, entre les quals destaca el popular conte Els tres porquets. Cadascun dels contes teatralitzats es presenta amb un estil diferent, buscant sempre l'atenció de l'espectador, la complicitat en l'acció i la recerca de missatges més o menys transcendents que aportin quelcom a la riquesa educativa de l'infant i la convivència.

L’espectacle, que barreja titelles, contes, música i teatre, està dirigit i interpretat per Gabi Ruiz, i compta amb la participació de Guillem Ruiz i Maria Carbonell (equip tècnic), i de Ramon Permanyer (música), a més del suport de Sergi Gil.

Aquesta és la quarta proposta que produeix La Xarxa a través de la companyia pròpia Alcavot, després que ja s’estrenessin Visca la imaginació, Muaks! i Projecte Mu. A aquestes cal afegir també la nova producció estrenada en el darrer festival Vallesclown: Clowncert inesperat.

Com és habitual, l’entrada per assistir a la representació tindrà un preu únic de 5 euros per persona.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40