Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Fragment del cartell promocional de la proposta
Fragment del cartell promocional de la proposta

La 1a Cursa de Muntanya de Les Arenes tindrà lloc divendres dia 12 d’octubre

Dimecres 10 d'octubre de 2012

Les inscripcions a la prova es mantenen obertes fins dijous 11 d’octubre

La 1a Cursa de Muntanya de Les Arenes, una prova de cinc quilòmetres de distància que recorrerà diferents paratges del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, tindrà lloc el proper divendres, dia 12 d’octubre.

Les inscripcions a la prova, que tenen un preu de 5 euros, es mantenen obertes fins dijous, dia 11 d’octubre, i es poden formalitzar a través d’Internet, als webs www.castellarvalles.cat o www.sabadellrunseries.com, o bé presencialment a Interesport Molins (Rambla, 111, de Sabadell). L’organització ha establert dues categories per poder inscriure’s a aquesta matinal atlètica: la categoria de petits, que agruparà les persones nascudes fins al 1998, inclòs, i la categoria de grans, oberta a tots aquells corredors i corredores que hagin nascut el 1997 o els anys anteriors. Obtindran trofeu els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria.

Cal assenyalar que la participació està oberta a un màxim de 400 persones, que rebran un obsequi en finalitzar la prova. La iniciativa, que començarà a les 11 hores, està organitzada per l’Associació de Veïns de Les Arenes amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellar, la Joventut Atlètica de Sabadell i el Club Natació Sabadell.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40