Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde, Ignasi Giménez, i del gerent de Biogarden, Josep Anton Sànchez.
L'acte va comptar amb la participació de l'alcalde, Ignasi Giménez, i del gerent de Biogarden, Josep Anton Sànchez.

El ciclista Alan Rovira ofereix el títol de campió del món de biketrial al municipi de Castellar

Dilluns 10 de setembre de 2012

L’acte va tenir lloc el passat 8 de setembre al Biogarden de la carretera de  Sant Llorenç (B-124)

El ciclista Alan Rovira, de només 9 anys, va oferir el passat dissabte, 8 de setembre, el títol de campió del món de biketrial 2012 al municipi de Castellar del Vallès. L’acte va tenir lloc al Biogarden de la carretera de Sant Llorenç (B124), empresa que patrocina el pilot castellarenc, i va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Ignasi Giménez i la regidora d’Esports, Pepa Martínez, a més del gerent del mateix Biogarden, Josep Anton Sànchez, i de diversos familiars i amics.

Rovira, que va aprofitar per fer diverses demostracions d’habilitat i equilibri amb la bicicleta, va afirmar que “estic molt content d’haver aconseguit aqust títol i que no hagués aconseguit sense l’ajuda de la meva famíila i dels patrocinadors”.

Per la seva banda, l’alcalde Ignasi Giménez va lliurar-li una placa commemorativa en reconeixement a la consecució del títol assolit el passat mes d’agost a la ciutat de Sonico (Itàlia). Giménez va dir que “és tot un honor per Castellar tenir un campió del món que ja es troba sens dubte en l’elit esportiva”. Alhora, va animar-lo a “assolir tots els reptes que et fixis en competició, però sense oblidar que el més important és que t’ho passis bé dalt de la bici”.

A part del títol de campió del món, Alan Rovira compta al seu palmarès amb el títol de campió d’Europa d’aquest mateix any i, a més, ha guanyat cinc vegades el campionat d’Espanya i tres el de Catalunya. L’any passat va ser subcampió europeu i tercer classificat mundial.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40