Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El nou camp de joc, situat al costat de les pistes d'atletisme, es va inaugurar diumenge
El nou camp de joc, situat al costat de les pistes d'atletisme, es va inaugurar diumenge

El Club Bitlles Castellar inaugura unes noves pistes per a la pràctica d’aquest esport en un terreny cedit per l’Ajuntament

Dilluns 23 de juliol de 2012

El nou camp de joc es troba situat al triangle de terra annex a les pistes d’atletisme del carrer de La Garrotxa

El Club de Bitlles Castellar del Vallès va dur a terme ahir al matí la inauguració oficial del nou camp de bitlles catalanes que es troben situades en un terreny cedit per l’Ajuntament de la vila al triangle de terra annex a les pistes d’atletisme del carrer de La Garrotxa.

L'espai consta de dues zones amb un total de dinou pistes: una amb quatre pistes destinades als entrenaments i una altra amb quinze pistes més per celebrar-hi campionats. Cadascuna de les pistes té una llargada total de 17,5 metres (incloent-hi la zona de llançament, la superfície de plantada i la zona de seguretat) i una amplada de 1,65 metres.

L’Ajuntament de la vila va cedir els terrenys al club, que fins ara jugava a la plaça de la Fàbrica Nova, i es va encarregar d’aplanar-los. A més, ha cedit també diverses tanques per a la delimitació del camp de joc. Per la seva banda, el Club Bitlles Castellar hi ha col·locat sauló, i s’ha encarregat de la instal·lació d’un contenidor de ferro que servirà per emmagatzemar material.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i dels regidors d’Esports i d’Espai Públic, Pepa Martínez i Aleix Canalís, a més del director esportiu de la secció de bitlles de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Toni Soler i el president de l'entitat, Ricard Miras. Després de la inauguració oficial, es va celebrar un campionat amb la participació dels clubs de bitlles Albesa, Castellar A, Castellar B, La Galera, Llofriu, Siuranenc i la Selecció Catalana, que va guanyar el C.B. Llofriu. En la classificació final individual, ambdós guanyadors (femení i masculí) van ser per a integrants del Club Bitlles Siuranenc d’Horta.

L’any vinent, el Club Bitlles Castellar del Vallès disputarà el campionat de categoria Primera catalana en el nou camp de joc.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40