Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'inici de la cercavila, des del local social de la Penya Solera Barcelonista
L'inici de la cercavila, des del local social de la Penya Solera Barcelonista

La Penya Solera Barcelonista celebra 60 anys d’història amb l’organització de la 23a Trobada de Penyes del Vallès

Dilluns 16 de juliol de 2012

La Penya Solera Barcelonista del municipi va celebrar ahir diumenge, 15 de juliol, el seus 60 anys d’existència. L’entitat, que és la penya en actiu més antiga del FC Barcelona, va commemorar aquesta efemèride coincidint amb l’organització de la 23a Trobada de Penyes del Vallès, que va aplegar una vintena de penyes del Vallès Occidental i el Vallès Oriental.

La trobada es va iniciar a les 11 del matí, just al davant de la seu de la Penya Solera, al carrer del Molí, des d’on va sortir una cercavila que va tenir el seu punt final a la seu de l’Ajuntament, al Palau Tolrà. Allà, l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, i la regidora d’Esports, Pepa Martínez, van rebre tots els penyistes, a més d’una representació del club i del seu moviment penyístic.

Així, l’acte va comptar amb l’assistència del vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona, Jordi Cardoner Casaus, els respectius delegats dels consells consultius de penyes del Vallès Oriental i el Vallès Occidental, Joan Giménez i Antoni Guil, i del president de la penya, Antoni Falcó. A la trobada tampoc hi va faltar Joan Casals, conegut com a l’Avi del Barça.

Després de signar en el llibre d’honor de l’Ajuntament, el vicepresident del club, Jordi Cardoner, va agrair a tots els penyistes la seva assistència, “fet que demostra la força del moviment penyístic” i va felicitar la Penya Solera Barcelonista de Castellar pels seus 60 anys d’existència, cosa que la converteix en la penya en actiu més antiga del Barça.

Després de donar la benvinguda als assistents, l’alcalde Ignasi Giménez, també va reconèixer la tasca de totes les persones que han contribuït en els darrers 60 anys a què “Castellar disposi d’un espai de trobada del barcelonisme”. En aquest sentit, l’alcalde va recordar la figura del desaparegut Francesc Cornet, expresident de l’entitat. També va remarcar com a valors de l’entitat “l’esforç, el treball, l’esportivitat i la catalanitat, que no són altres que els valors del mateix club”.

L’acte als jardins del Palau Tolrà es va completar amb l’intercanvi d’estendards i l’actuació dels grups locals de Ball de Bastons i Ball de Gitanes. La festa es va traslladar a continuació al Restaurant Can Font, on es va dur a terme un dinar commemoratiu.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40