Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

L'acte començarà a les 11 h al local social de la Penya Solera (c. Molí, 1)
L'acte començarà a les 11 h al local social de la Penya Solera (c. Molí, 1)

La Penya Solera Barcelonista de Castellar del Vallès celebra diumenge el seu seixantè aniversari

Dijous 12 de juliol de 2012

La Penya Solera Barcelonista de Castellar del Vallès es convertirà diumenge, 15 de juliol, en la primera que celebra els seixanta anys d’existència. L’acte coincidirà amb la XXIII Trobada de Penyes Barcelonistes del Vallès i comptarà amb una destacada representació de penyes de la comarca i de tot el país.

La trobada tindrà lloc a les 11 del matí, just al davant de la seu de la Penya Solera, al carrer del Molí, des d’on començarà una cercavila que portarà els participants fins a la seu de l’Ajuntament, al Palau Tolrà. Allà tindrà lloc la benvinguda de l’alcalde de la vila, Ignasi Giménez, i del president de la penya, Antoni Falcó. També hi haurà una actuació dels grups locals de Ball de Bastons i Ball de Gitanes, prevista sobre les 12 del migdia.

Ja a les dues, la festa del 60è aniversari es traslladarà al Restaurant Can Font, situat en la urbanització del mateix nom, on es lliuraran obsequis als socis de la penya amb més de 50 anys d’antiguitat, a l’Associació de Penyes del Vallès, a l’Ajuntament i al FC Barcelona.

El club serà representat pel vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, nét d’una persona transcendental perquè la penya gaudeixi de la seva històrica denominació de Solera: Nicolau Casaus. En acabar l’àpat, serà el moment dels parlaments de les diverses autoritats.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40