Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

El rondallaire Cesc Serrat en una sessió del "Bufalletres" celebrada el mes d'abril
El rondallaire Cesc Serrat en una sessió del "Bufalletres" celebrada el mes d'abril

Els centres escolars han realitzat 710 activitats de la Guia Didàctica aquest curs 2011-2012

Dimarts 3 de juliol de 2012

Els centres escolars de Castellar del Vallès han realitzat aquest curs 2011-2012  un total de 710 activitats, visites o préstecs de la Guia Didàctica, un recurs que ofereix la Regidoria d’Educació.

Aquest curs, la Guia Didàctica recollia 117 propostes distribuïdes en vuit àrees temàtiques: Coneguem la nostra vila (17), Castellar i el món cultural (18), Castellar i la salut (22), Castellar i el medi ambient (17), Castellar i el món agrícola (4), Castellar i l’empresa (6), Castellar i l’educació en valors (19) i Materials (14).

Les propostes que arriben a més alumnes són les audicions musicals, el cicle de teatre per a les llars d’infants i pels centres d’educació infantil i primària i el teatre en anglès, activitats incloses dins de l’àrea Castellar i el món cultural.

L’activitat més sol·licitada pels centres ha estat la visita a la Ludoteca Municipal Les 3 Moreres (42 en total), seguida per les 39 visites als Pessebres, les 18 visites a la Biblioteca Municipal Antoni Tort i també als Gegants de la vila, i les 17 visites al Forn de pa Grané, el mateix nombre de visites que s’han fet a l’hort.

Cal assenyalar que una part del monitoratge d’aquestes activitats ha anat a càrrec de tècnics de les diferents regidories de l’Ajuntament, però també hi col·laboren diverses entitats, empreses i ciutadans.

Aquest curs, la Guia Didàctica ha presentat 11 activitats noves, entre les quals hi ha hagut les exposicions “Oficis i tradicions: la vida rural a Catalunya” i “Dones i oficis a Castellar del Vallès: una mirada a través del temps”, les activitats “Oh! La joguina no juga!” i “20 comptes comptats” o altres propostes com “L’hort a l’escola”, “Pau i el país dels valors” o “Dibuixos animats per a la diversitat”.

El proper mes de setembre, la pàgina web municipal recollirà totes les activitats de la Guia Didàctica del curs 2012-2013. Algunes de les novetats que s’hi inclouran seran una visita a la fàbrica del vidre i la lectura de poemes a càrrec de l’entitat Suport Castellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40