Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Antigues escoles de Sant Feliu del Racó
Antigues escoles de Sant Feliu del Racó

L’antiga escola de Sant Feliu tornarà a obrir com a centre de pràctiques del nou grau mitjà de jardineria de l’INS Castellar

Dimecres 27 de juny de 2012

El període de preinscripció al nou cicle formatiu finalitza amb 32 inscrits

L’antiga escola de Sant Feliu del Racó es recuperarà com a centre de pràctiques del nou cicle formatiu de grau mitjà de jardineria i floristeria que impartirà l’Institut Castellar a partir del curs 2012-2013.

La Brigada Municipal està duent a terme aquests dies diverses reformes amb l’objectiu que l’equipament estigui a punt amb l’inici del curs escolar, previst per al proper 13 de setembre. Els treballs inclouen la neteja de l’edifici, l’arranjament dels tancaments i l’adequació de la instal•lació elèctrica.

Val a dir que el període de preinscripció al cicle de grau mitjà de jardineria i floristeria ha estat un èxit, ja que s’ha tancat amb un total de 32 inscrits. Atès que només hi ha 30 places disponibles, dues de les persones inscrites romandran en llista d’espera. El nombre definitiu d’alumnes es coneixerà definitivament després del període de matriculació que tindrà lloc entre el 2 i el 10 de juliol.

El cicle formatiu de jardineria i floristeria, de nova implantació, comptarà amb un equip docent format per un tutor, dos especialistes i un coordinador de cicle.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40