Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

La grada del Joaquim Blume es va omplir per celebrar la Nit dels Campions
La grada del Joaquim Blume es va omplir per celebrar la Nit dels Campions

Castellar va acollir ahir la Nit dels Campions de la delegació de Sabadell de la Federació Catalana de Futbol

Divendres 22 de juny de 2012

El pavelló Joaquim Blume de Castellar del Vallès va ser l’escenari ahir al vespre de la “Nit dels Campions”, una celebració en què es van lliurar diversos premis relacionats amb la pràctica d’aquest esport en els municipis de la delegació de Sabadell de la Federació Catalana de Futbol (FCF).

A més dels guardons als campions de lliga de futbol i futbol sala de la temporada 2011-2012 en totes les categories, també es van lliurar dos trofeus commemoratius a Vicente Sanahuja i Macu Jover, ambdós relacionats estretament al món del futbol. Sanahuja ha estat 54 anys vinculat a aquest esport com a jugador, entrenador i directiu de diferents clubs. Per la seva banda, Macu Jover ha estat jugadora del club Sabadell Femení FS des del 1992 fins al 2012, quan, amb 45 anys, una lesió l’ha obligada a retirar-se del futbol. D’altra banda també s’ha fet entrega dels diplomes de les jornades de formació als presidents i directius dels clubs de futbol de la Delegació de Sabadell.

L’acte va estar presidit per l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, la regidora d'Esports, Pepa Martínez, el vicepresident de la FCF, Joan Soteras, el responsable de les Delegacions de la FCF, Felipe López, i el responsable del Futbol Femení de la FCF Albert Montull. Com a amfitrions de l’acte hi van assistir els membres de la junta de la Unió Esportiva Castellar.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40