Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Actualitat

Imatge de l'obra "El jardí de les malícies", que es podrà veure a l'Auditori el 21 d'octubre de 2011
Imatge de l'obra "El jardí de les malícies", que es podrà veure a l'Auditori el 21 d'octubre de 2011

Els abonaments als espectacles d’aquesta tardor a l’Auditori es podran comprar a partir de dilluns 19 de setembre

Dijous 15 de setembre de 2011

Els abonaments per assistir als espectacles de la Temporada Estable de Teatre i Música que tindran lloc aquesta tardor a l’Auditori es podran comprar a partir de dilluns, dia 19 de setembre, al Servei d'Atenció Ciutadana. Enguany són cinc les propostes que s’inclouen en els abonaments, la primera de les quals arribarà el proper diumenge dia 9 d’octubre.

Així, el primer dels espectacles inclosos en els abonaments, previst a les 18.30 hores, és la proposta titulada Que tinguem sort, que de la mà de la Companyia Albena Teatre i amb els actors Carles Alberola i Alfred Picó, explicarà diverses reflexions sobre la vida, la feina i el teatre. Dues setmanes més tard, divendres 21 d’octubre, es podrà gaudir de la proposta El jardí de les malícies, un recital de poesia eròtica que recull textos des de l’edat mitjana fins al segle XIX. La Companyia Teatre al detall és l’encarregada d’interpretar aquesta obra, que començarà a les 21.30 hores.

També s’inclouen en els abonaments de la Temporada Estable de tardor el Concert desconcertant que oferirà l’Orquestra de Cambra de l’Empordà diumenge 13 de novembre, a les 18.30 h, i la producció del projecte Galilei i Fortià Viñas La maternitat d’Elna. Interpretada per Rosa Galindo, aquesta proposta, que es podrà veure diumenge 27 de novembre a les 18.30 hores, parla d’uns fets històrics que tenen lloc a finals de la Guerra Civil, i que estan protagonitzats per Elisabeth Eidenbenz. L’obra incorpora els testimonis recollits per Assumpta Montellà en el seu llibre homònim, cançons catalanes i franceses i la projecció d’imatges.

Finalment, el grup Macedònia actuarà a l’Auditori diumenge 11 de desembre, a les 12 hores, presentant el seu últim treball, Els nens dels altres. Serà en un concert familiar on es podran escoltar versions de temes d’altres grups, com Els Pets, Lluís Llach, Lax’n’Busto o The Who, on els protagonistes són els nens.

Per adquirir abonaments per a 5, 4 o 3 dels espectacles programats cal adreçar-se al Servei d’Atenció Ciutadana (SAC), de dilluns a dijous de 8.30 a 19 h i divendres, de 8.30 a 14 h. Les persones que adquireixin aquests abonaments obtindran un descompte, respectivament, del 30, 25, 20% sobre el preu de l’entrada general.

Cal recordar que la venda anticipada d’entrades individuals començarà dilluns dia 3 d’octubre. De la mateixa manera que els abonaments, les entrades anticipades es podran adquirir a través del SAC. A més, també es podran comprar a través del sistema Tel·Entrada de Catalunya Caixa, tant a través del web www.telentrada.com com trucant al telèfon 902 101 212.

Podeu consultar els preus de les entrades i els abonaments, així com tota la informació sobre la Temporada Estable, a l'enllaç que apareix a la part superior de la pàgina.

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador





Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40