Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

La cavalcada de Reis és, segurament, l'activitat més esperada del cicle nadalenc
La cavalcada de Reis és, segurament, l'activitat més esperada del cicle nadalenc

Diumenge 5 de gener de 2014

Activitat al Carrer

Cavalcada de Reis

Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Castellar per 40è any consecutiu per portar regals als infants de la vila. Durant el seu recorregut, repartiran 1.000 quilos de caramels sense gluten entre els nens i nenes que els vulguin seguir.

A més de les seves tres carrosses, n’hi haurà una per a l’Ambaixador, que recollirà les cartes de “darrera hora”, una altra que portarà una màquina de carbó i una tercera que portarà una fada. Completaran la comitiva la Banda de Majorettes i diversos vehicles d’acompanyament.

Aturades

Pl. Francesc Macià: els Reis adoraran el 28è Pessebre Vivent ambientat per Colònies i Esplai Xiribec, una iniciativa que s’organitza des de 1986 per tal de rendir homenatge a l’infant nounat.

Jardins del Palau Tolrà: l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez, cedirà a Melcior, Gaspar i Baltasar la clau de la vila perquè puguin entrar a totes les llars de Castellar.

Horari | 17:00

Destinataris | Infància i públic general

Organitza | Grup Il·lusió

Lloc | Recorregut: Espai Tolrà, c. Portugal, Pedrissos, Lleida, av. St. Esteve, c. Santiago Rusiñol, pg. Tolrà (parada per a l’Adoració al Pessebre Vivent de Colònies i Esplai Xiribec a la pl. Francesc Macià), c. Gral. Boadella, c. Major, pl. Calissó, Passeig, c. Pedrissos, Portugal i Espai Tolrà

Programa | Cicle Nadalenc 2013

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40