Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge de la fira Comerç a la Fresca, l'any 2012
Imatge de la fira Comerç a la Fresca, l'any 2012

Dissabte 6 de juliol de 2013

Fira

Comerç a la Fresca i Mercat del Parc a Taula

Diversos establiments de la vila trauran al carrer els seus productes el dissabte dia 6 de juliol, en una jornada de comerç a la fresca que tindrà lloc a la plaça d’El Mirador. La proposta, organitzada a iniciativa de l’associació Comerç Castellar, els comerciants del Mercat Municipal i les regidories de Comerç i Cultura, inclourà diferents activitats paral·leles a la venda dels productes. L’activitat començarà a les 18 hores i s’allargarà fins a la mitjanit.

En el mateix horari hi haurà, a més, un reclam addicional: el Mercat del  Parc a Taula, una activitat inclosa dins el programa Viu el Parc i organitzat per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament. Hi participaran una representació de diversos productors i cellers de la xarxa de parcs naturals de Barcelona, que donaran a conèixer els seus productes més representatius.

La iniciativa, que es du a terme per segon any consecutiu es completarà amb una de les propostes musicals de les Nits d’Estiu 2012. Es tracta del concert que oferirà Andreu Rifé, a la mateixa plaça d’El Mirador a les 21.30 hores. A més, Sweet Photo realitzarà fotografies a tothom que ho vulgui, de forma gratuïta, el Grup Il·lusió vendrà sangria amb l'objectiu de recaptar diners per a la construcció de les carrosses dels Reis Mags, i Sige 2005 organitzarà, de 20 a 21.30 h, exhibicions de zumba i altres modalitats esportives.

Horari | de 18 a 00 h

Destinataris | Públic general

Lloc | pl. d'El Mirador

Programa | Nits d'Estiu 2013 i promoció comercial d'estiu

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40