Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Fragmetn de la portada del llibre
Fragment de la portada del llibre

Dilluns 11 de març de 2013

Presentació

Presentació del llibre "El payaso que hay en ti", de Caroline Dream

Caroline Dream, pallassa i formadora d’origen britànic establerta a Barcelona des de 1989, presenta el seu llibre El payaso que hay en ti, sobre la pedagogia del pallasso.

El payaso que hay en ti és el resultat de 15 anys com a docent de l'art del clown i més de 25 com a pallassa. El llibre conté una anàlisi detallada dels principis essencials del clown, exemples d'improvisacions, jocs, exercicis i cites de pallassos professionals. Recomanable per als que s'inicien en el món del clown, per als que volen fer-ho, o per als que senzillament senten curiositat per conèixer més sobre aquest apassionant art que ens connecta amb la part més humana de nosaltres mateixos.

“En els 15 anys que porto com a mestra he pogut comprovar que tothom té un pallasso propi, encara que prendre consciència de la seva presència pot prendre temps. Per descobrir-lo es important estar preparat per compartir qui ets, amb humilitat i humanitat, sabent que aquest singular aprenentatge no té final previsible, que sempre hi haurà alguna cosa per aprendre, desenvolupar o perfeccionar, com en totes les arts".

Caroline Dream  

L’autora

Caroline Dream (Regne Unit, 1962). Llicenciada en teatre per la Universitat d’Exeter (GB) i formada en la Fooltime Circus School (Bristol, GB). Pallassa des de 1985, ha actuat en molts teatres i festivals europeus. Exerceix la docència clownesca des de 1998, impartint des de llavors més de 150 cursos a España, Portugal, Alemanya, Puerto Rico, Estats Units (a Las Vegas per a artistes del Cirque du Soleil), Mèxic, Perú i Colòmbia.

El llibre, dedicat per l'autora, es podrà comprar després de la presentació.

Horari | 20:00

Preu | Gratuït

Destinataris | Públic general

Organitza | La Xarxa, amb el suport de l'Ajuntament

Lloc | Sala d'Actes d'El Mirador

Programa | Setmana del Pallasso 2013

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40