Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

Imatge d'una sessió anterior de L'Hora Golfa del Conte
Imatge d'una sessió anterior de L'Hora Golfa del Conte

Divendres 20 d'abril de 2012

Contes

L'Hora Golfa del Conte

Compro miss!... ui, perdó... Compromís, a càrrec de l'ETC. Contes amb el desamor com a eix vertebrador. Direcció de Gabi Ruiz.

Contes per a adults, textos punyents, divertits i irreverents, històries inversemblants, tristes i alegres. L'amor vist des de diferents punts de vista. Els textos fan un retrat de la complexitat enorme que envolta les relacions emocionals. Contes com El cicle menstrual i l'amor del llibre El perquè de tot plegat, de Quim Monzó, Tres maneres de no dir t'estimo, extret de La bicicleta estàtica, de Sergi Pàmies, Per Sant Jordi, una rosa, de Ramon Solsona i Precisament parlàvem de tu, del recull de contes Si menges llimona sense fer ganyotes, de Sergi Pàmies. Tots ells radiografies, un xic cruels, dels nostres comportaments, sovint patètics, davant la flama de la passió i l'amor.

Es tracta d'una mena de conferència col·lectiva integrada en un simposi sobre el compromís entre les persones i, més concretament, entre les parelles. La presentació de la conferència serà coordinada per un director/psicòleg (Ruiz), que tindrà l'ajuda d'un equip d'estudiants o aspirants a terapeutes emocionals (els actors).

Les eines per fer entendre el tema als assistents a l'acte seran els contes que s'aniran llegint i interpretant de manera individual, en parella o col·lectivament en funció del text.

En definitiva, un acte divertit i amb molt de ritme, amb l'acompanyament dels alumnes de l'escola Espaiart, amb música de corda.

Horari | 21:30

Destinataris | Públic general

Organitza | Biblioteca Antoni Tort i Esbart Teatral de Castellar

Programa | L'Hora Golfa del Conte 2012

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40