Desplegar menú

Ajuntament de Castellar del Vallès

Saltar al contingut
 

Agenda

"A contrallum".

Diumenge 8 de setembre

Música

Roger Padrós en concert: "A contrallum"

Cantant, compositor i pianista, Roger Padrós sempre ha estat a prop de la música. Comença a estudiar piano de ben petit i des de llavors no ha parat de formar-se. D’adolescent introdueix la veu com a instrument principal i comença a treballar per poder cantar les seves pròpies cançons.

Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l'oportunitat de formar part de la setena edició del programa de televisió "La Voz", on va arribar a les finals. Aquest fet va precipitar l'aposta per una carrera artística professional. L’octubre del 2022, apostant per un equip jove en la producció i el desenvolupament del seu projecte va presentar el seu primer àlbum discogràfic, La Vida és Millor. L’any 2023 completa una gira amb una trentena de concerts i és músic resident a la Casa Batlló.

Aquest 2024 ha format part del Benidorm Fest amb “El Temps”, una proposta íntegrament en català.

A Contrallum és un disc potent i directe. Cançons de cantautor absolutament redefinides i amb caràcter propi, fruit de la recerca de sons nous i melodies que enganxen des del primer moment. Diferents estils i punts de vista amb un mateix propòsit, arribar directe a la pell de qui les escolta.

Un treball d'introspecció personal i musical que explota cap a fora, per plasmar que, realment, el que ens mou és el que ens emociona. I, alhora, ens fa de mirall del buit que tots, de vegades, consumim i prediquem.

El dol, la felicitat, l'amistat, la confiança, l'autoestima, els records o el pas del temps són alguns dels temes del disc.

Cada cançó és com una fotografia. Fent musicalment aquell gest tan característic de quan mirem el negatiu d'una foto a contrallum. Buscant-ne tot el significat, fent autocrítica i deixant el missatge gravat amb cada nota.

Horari | 23:00

Destinataris | Públic general

Organitza | Ajuntament

Lloc | Pl. d'El Mirador

Programa | Diumenge 8 de setembre i festa Major de Castellar del Vallès 2024

Reduir el text del contingut Ampliar el text del contingut Descarregar en format PDF imprimir

Cercador















Peu de pàgina

Ajuntament de Castellar del Vallès · Passeig Tolrà, 1 | 08211 Castellar del Vallès | Tel. 93 714 40 40